konec AC Sparta Praha – SK Sigma Olomouc
3:3
(1:2)
Komentuje: Tomáš Kohlmann
 
75
Olomouc právě vstřelila branku!
Hosté znovu vyrovnávají! Šimon Falta pronikl po levé straně, naservíroval centr ke vzdálenější tyči, kde se zjevil naprosto osamocený JAKUB PLŠEK a hlavou z ostrého úhlu pokořil brankáře Nitu!
 
57
Sparta právě vstřelila branku!
Jak rychle Sigma v prvním poločase otočila zápas ve svůj prospěch, tak ještě rychleji jej ztrácí!

Srdjan Plavšić potáhl míč pokutovým územím, ke střele se neodhodlal, musel míč zaseknout a pak přihrál GUÉLORU KANGOVI, jenž prvním dotykem míč zpracoval a druhým jej nezadržitelně poslal do protipohybu Michala Reichla!
 
52
Sparta právě vstřelila branku!
Sparťané získali míč u vlastní branky, rychle přenesli hru do středu hřiště na Martina Haška, jenž průnikovou přihrávkou vysunul do brejku ADAMA HLOŽKA, jenž se trefil přesně mezi Reichlovy nohy!
 
36
Olomouc právě vstřelila branku!
Lukáš Štetina vyrobil monstrózní chybu, když vůbec nezvládl odhlavičkování míče v roli posledního a vysunul JAKUBA PLŠKA zcela osamoceného na Florina Nitu, Rumun byl proti Plškovi bez šance a Olomouc se s obrovským přispěním Lukáše Štetiny ujímá vedení!
 
28
Olomouc právě vstřelila branku!
Vyrovnáno! Hosté zaútočili po levé straně hřiště, Faltova přihrávka prošla klubkem těl v pokutovém území a našla zcela osamoceného MARTINA HÁLU a hostující bek prudkou ránou prostřelil vše, co mu stálo v cestě do sítě!
 
20
Sparta právě vstřelila branku!
Srbův centr k bližší tyči Hložek parádně patičkou prodloužil před branku, kde LIBOR KOZÁK dotlačil míč za záda brankáře Reichla a k radosti obecenstva otevírá skóre zápasu!