konec MFK Karviná – FC Vysočina Jihlava
2:1
(2:0)
Komentuje: Libor Štěpán
 
53
Jihlava právě vstřelila branku!
Ve druhém poločase dosud neviditelná Jihlava z první pořádné akce snižuje a rázem se šance v baráži výrazně mění! To vše zásluhou samostatné akce v prvním poločase téměř neviditelného JIŘÍHO KLÍMY, který od vlastní střídačky prošel po levé straně kolem padajícího Rundiće a váhajícího Kriváka až před branku a z úhlu zavěsil nad padajícího Pastornického! Asistence: Pavel Šulc.
 
42
Karviná právě vstřelila branku!
Velká chyba Bredy stojí Jihlavu velmi draho! Krajní obránce totiž po Wágnerově posunutí za sebe odehrál míč velmi lajdácky, čehož využil Ba Loua, centr z levé strany prošel po malém vápně až na druhou stranu pokutového území, kde Dávid Guba zachoval chladnou hlavu, nestřílel a přihrál úplně volnému ONDŘEJI LINGROVI, který uklidil míč do sítě! Karviná vede 2:0! Asistence: Dávid Guba.
 
8
Karviná právě vstřelila branku!
Slezanům se však povedl rychlý protiútok a jdou do velmi důležitého vedení! Tomáš Wágner posunul míč na Lukáše Budínského, ten nádhernou přihrávkou do levé strany vyslal na zteč DÁVIDA GUBU, který sice nabíhal z úhlu, ale obránci ho nestihli zakřižovat a domácí záložník se přes padajícího Vejmolu trefil s pomocí odrazu od zadní tyče! Asistence: Lukáš Budínský.