konec SK Sigma Olomouc – FC Fastav Zlín
3:2
(1:2)
Komentuje: Tomáš Schmiedt
 
68
Olomouc právě vstřelila branku!
Jenže rohový kop se obrátil proti Zlínu! Sigma se vydala do přečíslení pěti proti třem. Z toho vyslal Pilař přízemní pokus, který Rakovan vytěsnil jen k DAVIDU HOUSKOVI. Ten pak míč usměrnil mezi tři tyče!
 
66
Olomouc právě vstřelila branku!
Na Houskův nákop za obranu si naběhl MARTIN NEŠPOR, který z penaltového puntíku na dlouhou nohu poslal směrem na bránu takovou padavou střelu, s níž si Rakovan neporadil! Asistence: David Houska.
 
30
Zlín právě vstřelil branku!
Hosté se však opět dostali k míči a po krásné kombinaci si berou zpět vedení v zápase! Poznar přihrávku na svou osobu na šestnáctce ještě sklepl na ADNANA DŽAFIČE, který umístil míč přesně k tyči! Asistence: Tomáš Poznar.
 
26
Olomouc právě vstřelila branku!
Zřejmě jsem to všechno zakřikl! Z poloviny hřiště vyslal Houska dlouhou kolmici na MILANA LALKOVIČE, který tváří v tvář Rakovanovi propálil zlínského gólmana! Asistence: David Houska.
 
1
Zlín právě vstřelil branku!
Vynikající nástup zlínských hráčů do zápasu! Centr Holíka do pokutového území odrazila olomoucká defenziva jen k PABLU JOAQUINU PODIOVI, který ho uklidil za bezmocného Miloše Buchtu! Bez asistence.