konec FK Teplice – SFC Opava
3:2
(2:1)
Komentuje: Tomáš Suchánek
 
88
Opava právě vstřelila branku!
Na Stínadlech sledujeme opravdu krásnou podívanou a Slezany vrací do boje o body VÁCLAV JUŘENA, jenž zužitkoval přihrávku od Tomáše Smoly a krásnou ranou z první o tyč nedal Grigarovi vůbec žádnou šanci – 3:2! Asistence: Tomáš Smola.
 
84
Teplice právě vstřelily branku!
Teď už se ukázala teplická osmička v lepším světle! Zkušený Pavel Zavadil trestuhodně namazal JANU KUCHTOVI, jenž v samostatném brejku zachoval veliký klid a poslal svůj oblouček za záda Vojtěcha Šroma – 3:1!
 
44
Opava právě vstřelila branku!
Slezané jsou zpět v utkání! Tomáš Grigar (Teplice) sice senzačně vytáhl pokus Václava Jurečky, ale k dorážce z bezprostřední blízkosti se dostal kapitán Opavy JAN ŽÍDEK a docpal míč do sítě – 2:1!
 
36
Teplice právě vstřelily branku!
Teplice vedou zaslouženě již o dvě branky! Jan Krob předvedl v plné parádě svou levačku, kterou našel na zadní tyči JAKUBA HORU, a ten má na jaře střeleckou fazónu, střílí svou třetí jarní branku. Po dvou brankách z penalty, tentokrát přesnou hlavičkou – 2:0! Asistence: Jan Krob.
 
8
Teplice právě vstřelily branku!
Penaltu si vzal na starost, stejně jako v Karviné, JAKUB HORA a ranou k pravé tyči nedal Šromovi šanci, i když opavský brankář vystihl směr střely – 1:0!