konec Bohemians Praha 1905 – 1.FK Příbram
2:2
(1:0)
Komentuje: Martin Augustin
 
90+2
Bohemians právě vstřelili branku!
Bohemku zachraňuje od čtvrté porážky v řadě kapitán DANIEL KRCH! Rohový kop Dostála lízl na přední tyči Schumacher tak, že míč dolétl ke Krchovi a ten srovnává na 2:2.
 
82
Příbram právě vstřelila branku!
Domácí ztratili míč ve středu hřiště a to se jim stalo osudným! K balónu se dostal Keita, jenž ho dotáhl před šestnáctku a předal ho doleva na Fantiše. Ten načasoval parádní přihrávku před bránu na RADKA VOLTRA, jehož neuhlídal Schumacher. Voltr ještě napoprvé Fryštáka nepřekonal, ale dorážku už napálil do prázdné brány. Příbram v deseti otáčí skóre!
 
64
Příbram právě vstřelila branku!
Odražený míč převzal na levé straně Martin Hašek, který s ním prošel do šestnáctky a nabízel ho před bránu Yusufovi nebo Nečasovi. Hosté měli štěstí, že se ani jeden z hráčů k zakončení nedostal... Hosté z následného protiútoku vybojovali roh a ten přinesl vyrovnání! Rezkův centr zasáhl zády k bráně hlavou IBRAHIM KEITA a míč skončil až za Fryštákem. Těžko říci, zda to takhle vůbec hostující hráč udělat chtěl – 1:1.
 
24
Bohemians právě vstřelili branku!
Tohle byla nádhera! Martin Dostál hodil aut na Yusuf, který si míč navedl na levačku a z nějakých 19 metrů trefil vzdálenější šibenici Kočího brány. Domácí tedy skórují jako první... Za autora gólu je nakonec označen JAKUB NEČAS, jenž zády ještě ránu Yusufa tečoval.