konec AC Sparta Praha – FK Mladá Boleslav
4:1
(3:0)
Komentuje: Tomáš Kohlmann
 
84
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Na povedený centr Kateřiňáka před sparťanskou branku si naběhl LUKÁŠ HŮLKA a mladoboleslavský stoper přesnou hlavičku nasměroval míč k tyči Nitovy branky!
 
64
Sparta právě vstřelila branku!
Míč si pod svoji kontrolu vzal GUÉLOR KANGA a byť brankář Šeda vystihl směr jeho rány, tak na prudkou střelu k tyči neměl sebemenší nárok!
 
37
Sparta právě vstřelila branku!
Sparta rychle přenesla hru k hostující brance a těží z toho třetí trefu! Alexandru Chipcu přízemní přihrávkou z pravého křídla našel před brankou BENJAMINA TETTEHA, jenž musel střílet přes nohu, míč ale dokázal nasměrovat k tyči mladoboleslavské branky mimo Šedův dosah!
 
20
Sparta právě vstřelila branku!
Netrvalo dlouho a domácí fotbalisté bleskově navyšují svůj náskok! Nicolae Stanciu potáhl míč k pokutovému území, posunul jej volnému BENJAMINU TETTEHOVI a ten svoji střelu procedil skrz padajícího brankáře Jana Šedu!
 
19
Sparta právě vstřelila branku!
Sparta se ujímá vedení! Po rohovém kopu střílel zpoza pokutového území Martin Frýdek, míč se uvnitř "šestnáctky" odrazil k Benjaminu Tettehovi, ten svoji střelu ještě nedokázal propasírovat k mladoboleslavské brance, ale dalším odrazem si míč našel MATĚJE PULKRABA a ten už zblízka dokázal zamířit pod břevno!