konec FK Teplice – FK Jablonec
1:2
(1:1)
Komentuje: Tomáš Suchánek
 
90+1
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Vladimir Jovović, přichází Rafael Acosta.
 
90+1
Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Patrik Žitný, přichází Pavel Čmovš.
 
90+1
90+1. Lukáš MASOPUST - 1:2
 
90+1
Jablonec právě vstřelil branku!
Tak to je hodně kruté pro Teplice! Za šestnáctkou se s míčem otočil LUKÁŠ MASOPUST, a z kroku poslal svou pravačkou míč do šibenice teplické branky! Nádherná branka – 1:2! Asistence: David Lischka.
 
86
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jakub Považanec, přichází Vojtěch Kubista.
 
81
Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Jakub Hora, přichází Alois Hyčka.
 
81
A následný rohový kop Michala Trávníka byl také nebezpečný, Naskočil si na něj David Lischka a jen těsně minul svou hlavičkou branku Teplic!
 
81
Centr Matěje Hanouska odvrátil Michal Jeřábek pouze na kopačku Jakuba Považance a jeho volej mířil pod horní tyč! Zaskvěl se však Jakub Diviš, který míč vyrazil nad břevno své branky!
 
75
Jakub Hora poslal přízemní centr před branku Jablonce, a moc nechybělo aby se po něm ve skluzu natáhl Martin Jindráček a uklidil tuto nabídku do sítě!
 
66
Opět v akci „špílmachr“ Jablonce Michal Trávník. Dostal se k odraženému míči za velkým vápnem a jeho pěkná rána protáhla Jakuba Diviše!
 
64
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jan Chramosta, přichází Davis Ikaunieks.
 
56
Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází David Vaněček, přichází Martin Jindráček.
 
53
Dnešnímu utkání přihlíží 2531 diváků.
 
51
51. Hosté v další akci, Holeš mířil do boční sítě
 
47
Jak skončil první poločas, tak začal i druhý a Jablonec si vypracoval velkou šanci. Na centr Lukáše Masopusta si naskočil nikým nehlídaný Michal Trávník a hlavou trestuhodně minul branku Teplice!
 
44
Žlutou kartu dostává Michal Trávník (FK Jablonec), který dohrál Admira Ljevakoviče a po zásluze je tak potrestán.
 
Považanec z jasné pozice trefil dvacátou řadu!
 
28
A hosté mohli svoji územní převahu přetavit v další branku. Vladimir Jovović se uvolnil za šestnáctkou a jeho utažené ráně od pravé tyče moc nechybělo!
 
26
26. Jan Chramosta - 1:1
 
26
Jablonec právě vstřelil branku!
Tak toto byla paráda. Centr z levé strany od Matěje Hanouska zamířil přesně na kopačku Tomáš Holeše, který nad ničím nepřemýšlel a poslal míč hned z první svou ranou na branku, míč ještě těsně před Divišem tečoval JAN CHRAMOSTA a brankář Teplic se jen podivil, že se míč opravdu zatřepal v jeho sítí – 1:1! Asistence: Matěj Hanousek.
 
21
21. Chramosta mířil z přímáku nad!
 
21
Čekal bych že se do míče opře z vynikající pozice Michal Trávník, ale nakonec to na sebe vzal Jan Chramosta a jeho pravačka poslala míč trestuhodně vysoko nad branku Teplice!
 
20
Žlutou kartu dostává Admir Ljevaković (FK Teplice). Ten pozdě dostoupil Michala Trávníka a musel jej faulovat. Jablonec má přímý volný kop jen těsně za hranicí velkého vápna.
 
16
16. Jakub HORA - 1:0
 
16
Teplice právě vstřelily branku!
Stínadla jsou ve varu! Z ojedinělé akce jdou Teplice do vedení! Patrik Žitný udělal velký kus práce u levé lajny, když o míč obral trestuhodně Tomáše Holeše, naservíroval svým centrem míč na zadní tyč, kde jej ve skluzu poslal do sítě JAKUB HORA – 1:0! Asistence: Patrik Žitný.