konec FK Mladá Boleslav – SFC Opava
6:1
(3:1)
Komentuje: Vojtěch Tůma
 
67
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Opavská defenziva je zralá na ručník, tohle už je opravdový debakl. Domácí se vydali do dalšího rychlého brejku, Komličenko si počkal na z druhé vlny si nabíhajícího TOMÁŠE LADRU, jenž se díky rychlé kličce zbavil svého strážce a přízemní ranou ke vzdálenější tyči překonal Fendricha.
 
58
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Troufám si tvrdit, že o vítězi dnešního duelu je už dvaatřicet minut před koncem základní hrací doby rozhodnuto. Pokutový kop si na starost vzal NIKOLAJ KOMLIČENKO, jenž prudkou ranou k tyči nedal Fendrchovi šanci, a zkompletoval tak hattrick!
 
53
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Domácí krátce po začátku druhého poločasu přidávají čtvrtou branku a už nyní můžeme říci, že o vítězství je dnes připraví už jen malý fotbalový zázrak. Po Kerestešově rohu vznikl na zadní tyči pořádný závar, ve kterém se nejrychleji zorientoval LADISLAV TAKÁCS a nadvakrát uklidil míč do sítě.
 
44
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Opavští právě pocítili, že fotbal někdy může být opravdu krutý. Poté, co v poslední čtvrthodince ovládali hru, totiž nezvládli ubránit ojedinělý útok svého soupeře a potřetí inkasují. Komličenko si vyměnil míč s Konatém a poté vyslal tvrdou přízemní střelou, kterou vyrazil Fendrich jen do míst, kde se pohyboval LADISLAV TAKÁCS a ten už se se dorážky nemohl zmýlit.
 
26
Opava právě vstřelila branku!
Dvoubrankové vedení boleslavské fotbalisty lehce ukolébalo, opavský nápor z posledních minut vyústil ve snížení na rozdíl jediného gólu. Celá situace se narodila po rohovém kopu, když jeden z bránících hráčů domácího celku neuhlídal MATĚJE HELEBRANDA, jenž v pádu propasíroval míč za Šedova záda.
 
21
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Obrana Opavy zatím nepodává optimální výkon a Boleslavští toho využívají už podruhé. Takács předskočil statického Schaffartzika, poté zachoval chladnou hlavu a povedeným pasem vyslal kupředu NIKOLAJE KOMLIČENKA, který i druhý vzájemný souboj s brankářem Fendrichem zvládl na jedničku.
 
2
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Posléze se kupředu poprvé v tomto utkání vydali domácí fotbalisté a hned se dokázali prosadit, lepší vstup do utkání si Mladá Boleslav asi nemohla přát. Po chybě jednoho z hráčů Opavy se domácí ve třech vrhli kupředu, nakonec to byl Diviš, kdo vyzval ke skórování osamoceného Ladru. Jeho pokus stačil Fendrich vyrazit pouze k dobíhajícímu NIKOLAJI KOMLIČENKOVI, jenž už měl snadnou práci.