konec SK Slavia Praha – SK Sigma Olomouc
3:1
(0:0)
Komentuje: Tomáš Reiner
 
85
Slavia právě vstřelila branku!
MICK VAN BUREN po krásné kombinaci Slavie na pravé straně šestnáctky posadil několik hráčů Olomouce, včetně brankáře Michala Reichla, na zadek a přízemní střelou orazítkoval pravou tyč, vzápětí se ale dostal k dorážce a propálil vše, co mu stálo v cestě! Slavia vede v závěru 3:1.
 
80
Slavia právě vstřelila branku!
Michalovi Frydrychovi po přízemním centru Miroslava Stocha sebral na brankové čáře gól Šimon Falta, jenže po centru z rohového kopu na přední tyči prodloužil míč za sebe a střídající STANISLAV TECL míč poslal do brány! Slavia otočila vývoj zápasu a vede nad Olomoucí 2:1!
 
74
Slavia právě vstřelila branku!
Simon Deli hlavičkoval po rohovém kopu Miroslava Stocha pouze do rukavic Michala Reichla, který míč vyrazil pouze před sebe, a u pravé tyče ho dokázal propasírovat do brány důrazný MILAN ŠKODA! V Edenu je vyrovnáno!
 
57
Olomouc právě vstřelila branku!
Olomouc z pravé strany své polovině hřiště nakopla míč dopředu a jeden z hráčů Slavie, zřejmě Eduard Sobol, ho prodloužil nechtěně za sebe. MARTIN HÁLA se poté řítil sám na bránu a z pravé strany šestnáctky přízemní střelou na přední tyči propálil Ondřeje Koláře mezi nohama! Olomouc vede v Edenu nad domácí Slavií 1:0!