konec SK Sigma Olomouc – 1.FC Slovácko
1:0
(1:0)
Komentuje: Daniel Kinc
 
90+3
Velká šance domácích rozhodnout! Po chybě v obraně získal míč Plšek, který jej doprava připravil nabíhajícímu Houskovi, ale tomu rána z první nesedla!
 
90+2
Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Jakub Petr, přichází Filip Kubala.
 
90+1
Nastavují se čtyři minuty! To je vzhledem k ošetřování Buchty poměrně málo...
 
88
Dnešní utkání sleduje 3087 diváků!
 
87
Nakonec vše utnul karetní faul hostujícího Dominika Janoška, který zajel do soupeře a uviděl po faulu na Texla žlutou kartu.
 
80
Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Lukáš Sadílek, přichází David Machalík.
 
80
Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Jan Navrátil, přichází Jakub Rezek.
 
80
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Pavel Moulis, přichází Tomáš Zahradníček.
 
75
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Miloš Buchta, přichází Michal Reichl.
 
69
Obrovské šance Slovácka! To vyrazilo po zpackaném rohu domácích dopředu, přičemž Vepřek míč netrefil, a Navrátil udělal kličku Buchtovi. Poté míč dával Zajícovi, který napoprvé neuspěl a napodruhé jej fantasticky vychytal Buchta, jenž se však při celé situaci zranil!
 
65
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Jakub Řezníček, přichází Jiří Texl.
 
61
Velká vlna emocí v Olomouci! Daníček mezi nohama stopera vysunul za obranu Zajíce, který při snaze zakončit byl povalen k zemi dobíhajícím Vepřekem na hranici penalty, tu však rozhodčí neodpískal!
 
45
Nastavuje se jedna minuta nad rámec prvního poločasu.
 
44
Třetí žlutá karta v první půli, druhá pro domácí. Šimon Falta pozdě přispěchal do souboje se Sadílkem, kterého nakonec zasáhl do obličeje, a tak uviděl z ruky sudího žlutý kartónek.
 
39
Podruhé v duelu se žlutí. Jakub Plšek ve středu hřiště zajel skluzem do Dominika Janoška a také domácí ostrostřelec je napomenut žlutou kartou.
 
36
36. Jakub ŘEZNÍČEK - 1:0
 
36
Olomouc právě vstřelila branku!
Tak tohle se jen tak nevidí, domácí prakticky zadarmo přicházejí k vedoucí brance! Hosté pohodlně rozehrávali, jenže Heča naprosto nepochopitelně ve vápně namazal JAKUBU ŘEZNÍČKOVI, který si potáhl míč doprava, položil si hostujícího gólmana a zakončil do prázdné branky. Pro Řezníčka je to premiérová trefa za Sigmu – 1:0!
 
26
26. Vepřek promarnil šanci dostat Olomouc do vedení
 
21
21. Po pasu se dostal k míči Navrátil, který ale bránu přestřelil
 
16
16. Sadílek poslal míč na Zajíce, který však míč do brány neprotlačil
 
16
Petr centroval z přímého kopu z pravé strany, nakonec ve vápně vznikl velký zmatek. Akce pokračovala a Sadílek z hranice vápna posunul balón Zajícovi, který z otočky netrefil sám na penaltě míč ideálně, a tak jej poslal jen do rukavic Buchty!
 
13
Buchta následně skvěle dlouze vykopl a na jeho pas si nabíhal Řezníček. Bývalý útočník Sparty či Brna byl jasně přidržen Stanislavem Hoffmanem, který si za svůj faul vysloužil žlutou kartu.