konec FC Baník Ostrava – FC Fastav Zlín
2:2
(1:2)
Komentuje: Radomír Fukala
 
57
Baník právě vstřelil branku!
Ostrava srovnává skóre zápasu a stadion je na nohou! Sám postižený MILAN BAROŠ se postavil k exekuci pokutového kopu a zachoval se jako zkušený střelec. Nařízenou penaltu bezpečně proměňuje a domácí publikum žene Baník za další vstřelenou brankou.
 
38
Baník právě vstřelil branku!
Tribuny Městského stadionu bouří a Ostrava snižuje na 1:2! DYJAN CARLOS DE AZEVEDO se postavil k přímému volnému kopu z levé strany a krásným centrem hledal své spoluhráče před bránou. Tam však na jeho nabídku nikdo nedosáhl a míč tak doputoval až za brankovou čáru.
 
21
Zlín právě vstřelil branku!
Po neproměněných šancích Ostravy přichází ledová sprcha pro celý Baník! MIRZAD MEHANOVIĆ se vyhnul ofsajdové pasti po vynikající přihrávce Daniela Holzera a z levé strany postupoval sám na Vaška. Hostující hráč poté krásnou šajtlí na zadní tyč zvyšuje vedení svého celku na 2:0.
 
3
Zlín právě vstřelil branku!
Tak to je start jako z těch nejhorších nočních můr! Z první akce se totiž Zlín ujímá vedení. Povedená akce, při níž šel míč z pravé strany přes Mehanoviće až na tu levou, kde si jej navedl do šestnáctky ADNAN DŽAFIĆ, jenž technickou střelou na zadní tyč překonává Petra Vaška.