konec AC Sparta Praha – FC Hradec Králové
3:2
(2:0)
Komentuje: Tomáš Kohlmann
 
90+1
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Hosté ještě dramatizují závěr zápasu! Na Malinského centr si naskočil ADAM VLKANOVA a hlavou zblízka překonal Bičíka!
 
70
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Hosté sehráli výborný signál a poprvé dnes skórují! Při rohovém kopu Schwarze Hradečtí zcela vyčistili prostor na hranici pokutového území Sparty, Schwarz tam nasměroval přízemní přihrávku na JAKUBA ŠÍPKA, jenž prostřelil vše, co mu stálo v cestě do sítě!
 
56
Sparta právě vstřelila branku!
Tři nula! DAVID LAFATA zdatně bojuje o obhajobu krále ligových střelců, když si Josef Šural zpracoval míč v pokutovém území, připravil "loženku" pro Lafatu a sparťanský kanonýr snadno nasměroval míč k tyči branky zcela bezmocného Radima Ottmara!
 
31
Sparta právě vstřelila branku!
Další gólová asistence Bogdana Vatajela! Ten hraje třetí ligový zápas za Spartu na letenském stadiónu a připisuje si už čtvrtou přímou gólovou asistenci! Tentokrát načechral míč k JOSEFU ŠURALOVI, jenž pokořil brankáře Ottmara!

Celkově si rumunský fotbalista připisuje pátou asistenci v pátém zápase za letenský klub.
 
24
Sparta právě vstřelila branku!
88 + 77 = 1:0! Souhra fotbalistů s netradičnými čísly vedla k první sparťanské brance! Bogdan Vatajelu si na levém křídle naběhl za hradeckou obranu, ve skluzu dokázal přihrát VÁCLAVU KADLECOVI, jenž otočky mířil přesně k bližší tyči Ottmarovy branky a Sparta se ujímá vedení!