konec FK Dukla Praha – 1.FK Příbram
3:1
(1:1)
Komentuje: Adam Kolář
 
90+2
90+2. Frederik BÍLOVSKÝ - 3:1
 
90+2
Dukla právě vstřelila branku!
Je definitivně rozhodnuto! Hosté poslali všechno do útoku a fotbalisté Dukly z rychlé protiakce přidávají třetí gól. Během hokejově vyhlížejícího přečíslení dvou na jednoho našel Tetour FREDERIKA BILOVSKÉHO, který dokázal prostřelit vyběhnutého brankáře Hrušku.
 
90+2
Smejkal zastavil unikajícího Kacafírka a vidí žlutou kartu.
 
87
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Jan Kvída, přichází Štěpán Kacafírek.
 
82
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Josef Bazal, přichází Karsten Ayong.
Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Jan Juroška, přichází Michal Smejkal.
 
74
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Petr Trapp, přichází Martin Krameš.
 
72
Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Štěpán Koreš, přichází Patrik Brandner.
 
71
Žlutou kartu dostává Jan Juroška (FK Dukla Praha).
 
62
62. Jan HOLENDA - 2:1
 
62
Dukla právě vstřelila branku!
Pražané jdou zaslouženě do vedení! JAN HOLENDA dostal od Koreše přesný pas za obranu, gólmana hostů si dokázal položit a poslal míč do protipohybu zaskakujícího Chaluše, jenž tentokrát nedokázal svůj tým spasit na brankové čáře.
 
59
59. Rána Šimůnka
 
59
Další gólovka Dukly! Pěkný centr přistál u Šimůnka, jenž se do míče opřel z voleje, Hruška se ale blýskl skvělým zákrokem a balon pohotově vyboxoval na roh.
 
58
Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Zinedin Mustedanagič, přichází Frederik Bílovský.
 
57
57. Příbramská šance
 
55
55. Šance Dukly
 
55
Obrovská šance Dukly na druhý gól! Po několika přesných a krátkých přihrávkách se otevřel na penaltě prostor pro Podaného, který dokázal sice propálit gólmana Hrušku, za něj však zaskočil pohotový Chaluš, který dokázal vykopnout míč směřující do prázdné svatyně Příbrami.
 
48
Pražané roh odvrátili a ihned nastartovali rychlou protiakci, kterou nedovoleným zákrokem zastavil Divíšek, jenž vidí žlutou kartu.
 
36
36. Jan SUCHAN - 1:1
 
36
Příbram právě vstřelila branku!
Nakonec to ale přináší své ovoce! JAN SUCHAN dostal opravdu hodně prostoru ve středu hřiště a míč zakroutil parádně k levé Radově tyčce.
 
Rána Rezka
 
26
26. Šance Pilíka
 
26
Zajímavá šance Středočechů! Rezek se vydal kupředu po levé straně a míč přichystal do vápna Pilíkovi, který se pokusil zakončit z prvního doteku, míč ale poslal jen vysoko nad.
 
15
15. Obrovská šance Koreše
 
15
Mohlo to být o dvě branky! Fotbalisté v tmavých dresech propadli ve středu hřiště a Hanousek našel před poloprázdnou brankou Koreše, který ale trochu zakončení uspěchal a z první vysoko přestřelil.
 
11
11. Jan HOLENDA - 1:0
 
11
Dukla právě vstřelila branku!
Pražané se ujímají vedení! Holenda se dral do pokutového území, kde se zdálo, že se o něj postará Jiránek. K balonu se ale prodral Juroška, který ho následně přistrčil zpět příhodně pro JANA HOLENDU, jenž se dělovkou z ostrého úhlu nemýlil.
 
7
7. Skvělý zákrok Aleše Hrušky
 
3
Balon se ve vápně několikrát dostal do nebezpečné pozice, až nakonec vyplaval u Podaného, jenž skákavý míč z první napálil, jeho povedená dělovka ale byla zablokována.