konec MFK Karviná – FC Hradec Králové
4:2
(2:1)
Komentuje: Libor Štěpán
 
89
Karviná právě vstřelila branku!
Je rozhodnuto! Kalabiška se na levém křídle perfektně zbavil soupeře a předložil ideální lahůdku TOMÁŠI WÁGNEROVI před prázdnou branku, čímž domácí útočník nepohrdl! Karviná vede 4:2! Asistence: Jan Kalabiška.
 
66
Karviná právě vstřelila branku!
Domácí opět strhávají vedení na svoji stranu! Trestný kop z velké dálky sklepl před brankou hlavou Wágner před JANA KALABIŠKU, který zblízka dorazil míč do sítě! 3:2 pro Karvinou! Asistence: Tomáš Wágner.
 
55
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Zničehonic je vyrovnáno! LADISLAV MARTAN proběhl z pravého křídla do šestnáctky, jako by tam nikdo nebyl, a prudkou střelou na zadní tyč nedává Laštůvkovi šanci! Asistence: Tomáš Jirsák.
 
38
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Hradec snižuje na 2:1! Martan se uvolnil na pravé straně a poslal parádní centr na zadní tyč, kde se ve skluzu prosadil JAN MUDRA! Střelec musel být následně ošetřován, ale nebude to nic vážného. Asistence: Ladislav Martan.
 
25
Karviná právě vstřelila branku!
LUKÁŠ BUDÍNSKÝ nevěděl na 25 metrech co s míčem, tak se do něj opřel. Ottmar sice míč mířící pod břevno vyrazil do příčné tyče, ale míč se poté odrazil zpět do brankáře a od něj za brankovou čáru! Šťastný gól pro Karvinou, která vede 2:0! Asistence: Jan Moravec.
 
22
Karviná právě vstřelila branku!
Karviná jde do vedení z druhé střely na branku a nikdo tomu nemůže věřit! PATRIK DRESSLER totiž střílel mimo šestnáctku z velkého úhlu, ale míč zaplul přesně do zadní šibenice, Ottmar neměl nárok! Asistence: Jan Moravec.