konec Bohemians Praha 1905 – 1.FC Slovácko
0:0
(0:0)
Komentuje: Richard Wagner
 
90+1
Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Benjamin Tetteh, přichází Matěj Biolek.
 
90
Benjamin Tetteh byl při průniku po levém křídle fauován Petrem Buchtou, který dostává žlutou kartu. Navíc je Tetteh ošetřován.
 
88
88. Heča parádně zlikvidoval únik Kabajeva!
 
88
A zase ten Kabajev! Po levém křídle se procpal do vápna a uháněl na Milana Heču. Ten bryskně zareagoval, provedl rychlý výpad a akci domácích zastavil skvělým zákrokem!
 
80
Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Francis Koné, přichází Tomáš Zajíc.
 
79
Trenér Stanislav Levý má hlavu v dlaních! Benjamin Tetteh totiž nyní zazdil tutovku jak hrom! Parádní akce na jeden dotek přinesla Navrátilův centr z pravého křídla na Ghaňana ve službách Slovácka, který na penaltě narval balon z první, ale přestřelil.
 
75
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází David Bartek, přichází Siim Luts.
 
74
74. Kabajevův pokus zblízka do brány neprošel.
 
74
Ten kluk bude Bohemce ještě hodně platný a za svou dnešní aktivitu by si jistě branku zasloužil. Nyní se Jevgenij Kabajev ocitl ve velké šanci na levém rohu malého vápna, ale netrefil se přesně! Chyběl kousek.
 
70
Zápas sleduje 4 338 diváků!
 
69
69. Havlův pokus tentokrát zablokoval Reinberk.
 
69
Klokani mohli jít do vedení! Nebezpečný centr vápnem málem trkl za Heču Kavajev, ale chyběly mu jen pověstné milimetry. Následně neuspěl nadvakrát s centrem ani Milan Havel.
 
62
Vlastimil Daníček na druhé straně získal v trmě vrmě balon a tlačil jej na zadní tyč. Tomáš Fryšták by neměl šanci reagoval, ale nakonec ani nemusel, pokus útočníka z Uherského Hradiště šel jen vedle.
 
60
60. Havlova tvrdá rána se otřela o tyč!
 
60
Milan Havel mohl prolomit střelecké ledy! Chybělo mu jen pár centimetrů. Forvard Bohemky se protlačil na šestnáctku, kde si navedl balon do střely. Tu pak vypustil jak sovětská ponorka torpédo, jenže orazítkoval jen tyč za Hečovými zády!
 
53
53. Kabajev vyslal prudkou střelu z úhlu, Heča ji vyrazil.
 
53
Na druhé straně mohl při své premiéře skórovat Jevgenij Kavajev, ale jeho zakončení z malého vápna fantasticky vytáhl Milan Heča! Ten tak i nadále při svém jubilejním stém startu za Slovácko stále druhé čisté konto!
 
52
Častěji se do hry se nyní dostávají i hosté. Jan Navrátil měl dost prostoru. Mohl si míč zpracovat, ale pálil z první. Hodně nepřesně.
 
46
Zraněného Eldara Civiče tedy nahrazuje Patrik Šimko.
 
45+4
Na zemi David Bartek. Jako správný sedlák kosou bodlák jej podťal Vlastimil Daníček, který si tak v příštím kole nezahraje. Je to jeho čtvrtá žlutá v této sezoně.
 
45+2
Bohemka se tlačila do útoku, Slovácko následně ale získalo míč a Milan Jirásek fauloval nešetrně Eldara Civiče a také vidí žlutou.
 
45+1
45+1. Navrátilova bomba bránu Slovácka těsně minula.
 
45+1
Tak teď se Ďolíček zachvěl v základech! Milan Havel zazmatkoval při domluvě s brankářem a málem si dal vlastenec. To odvrátil na malé bedně Fryšták hlavičkou k Janu Navrátilovi, který pak z první "zkušeně" místo prázdné branky zamířil na reklamní panel za kasou.
 
32
Tomáš Fryšták se již oblékl a vbíhá na hrací plochu. Končí také Daniel Krch, kterého nahrazuje Michal Šmíd. Krch tedy také odnesl tento souboj zraněním neslučitelným s pokračováním ve hře. Komplikace pro domácí.
 
31
31. Berkovec se tvrdě srazil s Krchem a musí oba střídat.
 
31
Martin Berkovec je za aplaudu celého stadionu odnášen na nosítkách. Do branky tak zřejmě půjde rodák z Uherského Hradiště a odchovanec Slovácka Tomáš Fryšták.
 
22
Hráči z Uherského Hradiště by si měli dávat pozor na disciplinu. Petr Reinberk dostává kartonek v barvě sluníčka za další faul kousek za čarou rozdělující hřiště ve dvě stejně velké poloviny.
 
20
20. Po rohu Slovácka a hlavičce Koneho byl Berkovec pozorný.
 
14
Jenže poté přišla ztráta a po faulu na levém křídle dostává dalšího žluťáska kapitán Slovácka Veliče Šumulikoski.
 
9
Eldar Civič nešetrně srazil k zemi rozběhnutého hráče domácích a dostává za to žlutou kartu. Bohemka bude rozehrávat pár metrů za půlící čarou.
 
4
Po rohovém kopu zase založila útok domácí skvadra. Zhruba na penaltu dostal nabito Dominik Mašek, ale z první poslal míč Pánubohu do oken. Balon mu totiž přeskočil nohu.
 
2
Po faulu na levé straně centroval Havlík do vápna. Odvrácený balon vrátil do ohně Stanislav Hoffman, načež zůstal u levé tyče sám Eldar Civič, ale ze dvou metrů nepropasíroval míč za Berkovce!