konec SK Slavia Praha – FK Mladá Boleslav
2:1
(1:0)
Komentuje: Daniel Ryl
 
90+1
Nastavují se dvě minuty!
 
90
Slavia ještě takticky střídá. Za potlesku tribun odchází autor druhého gólu Jaromír Zmrhal, jehož místo převezme Jasmin Ščuk.
 
87
87. Lukáš MAGERA - 2:1
 
86
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Místo klidného závěru si Slavia zadělala na pořádné drama. LUKÁŠ MAGERA penaltu bezpečně proměnil střelou doprostřed branky a vrátil svůj tým do hry – 2:1!
 
83
Na hře Mladé Boleslavi je navíc znát narůstající nervozita. Lukáš Magera zbytečně zfauloval soupeře a za svůj zákrok se slovním přídavkem směrem k rozhodčímu uviděl žlutou kartu.
 
82
Slavia střídá. Zasloužený potlesk si vysloužil Antonín Barák, který dnes předvedl dobrý výkon a na hřiště vlétl Dušan Švento.
 
79
79. Boleslav bude dohrávat zápas v deseti, Matějovský míří pod srpchy po druhé žluté kartě
 
79
Bývalého spoluhráče ze Sparty ovšem dojel Marek Matějovský (SPA) a jeho působení na hřišti končí po přibližně dvaceti minutách, protože si za svůj zbytečný zákrok vysloužil druhou žlutou kartu.
 
75
Leoš Kalvoda vsadí na totální ofenzivu. Hřiště opouští Lukáš Pauschek, kterého nahradí útočník Jan Chramosta. Zřejmě poslední naděje Mladé Boleslavi na nějaký zvrat.
 
74
Golgol Mebrahtu (MBL) dohrál na útočné polovině Michaela Ngadea Ngadjuie a za zbytečný zákrok dostal žlutou kartu.
 
71
71. Jaromír ZMRHAL - 2:0
 
71
Slavia právě vstřelila branku!
Sešívaní se dočkali a zaslouženě odskakují na rozdíl dvou branek. Antonín Barák vyslal parádní pas křížem přes celou útočnou polovinu na Jana Bořila, který odcentroval na malé vápno. Tam nejprve neuspěl Mick Van Buren, ale k odraženému míči se dostal JAROMÍR ZMRHAL a přidal druhý gól svého mužstva – 2:0!
 
68
68. Opět se činil výborným zákrokem Diviš proti střele Škody
 
68
Výborný zákrok Jakuba Diviše! Slavia obsadila útočnou polovinu soupeře, kde se dostal k centru Jaromír Zmrhal, jehož pas sklepl Mick Van Buren a Milan Škoda v ideální pozici vypálil a donutil jít hostujícího brankáře k zemi.
 
66
Aktivní, snaživý a bojovný. Tak by se dal vystihnout dnešní výkon Murise Mešanoviče, pro kterého dnešní utkání končí. Ve druhé půli už tolik vidět nebyl a obranu Mladé Boleslavi se pokusí zaskočit Mick Van Buren.
 
65
65. Mladoboleslavského gólmana Diviše "osvěžují" fanoušci Slavie pivem
 
64
U levé postranní čáry běžel za míčem Antonín Barák a Marek Matějovský (MBL) si ho podržel, stáhl k zemi a uviděl první žlutou kartu v této sezoně.
 
58
Ze hřiště odchází Petr Mareš, jenž dnes nepředvedl jeden ze svých nejlepších výkonů a na hřišti vběhl zkušený Marek Matějovský. Uvidíme, zda hru Středočechů oživí.
 
55
55. Brankář Pavlenka dobře zásáhl proti mladoboleslavskému útočníkovi
 
54
Na hřišti se přiostřuje. V podstatě na stejném místě jako před malou chvílí se faulu dopustil Muris Mešanovič (SLA), jenž si vyšlápl na Tomáše Přikryl a zaslouženě vidí žlutou kartu.
 
52
52. Škoda nastřelil tyč, pomezní rozhodčí však mával osajd
 
46
Mladá Boleslav o přestávce poprvé střídá. Do druhé půle už nezasáhne Adam Jánoš, jehož místo převezme Tomáš Přikryl. To by mohlo být zajímavé oživení hostující ofenzivy.
 
45+2
45+2. Barák z dobré pozice z trestného kopu trefil jen vlastního spoluhráč
 
45
45. Škoda volil přihrávku v gólové situaci na Mešanoviče, ten na balon nedosáhl.
 
45
Parádní kombinaci Slavie chybělo pouze přesnější zakončení. Milan Škoda dostal parádní míč za obranu a ve vápně místo střely volil přihrávku, ale na jeho pas Muris Mešanovič nedosáhl. To by byla gólová šance.
 
41
Máme tu první trest zápasu a oprávněný. Jiří Fleišman (MBL) přišlápl Josefa Hušbauera a od sudího Radka Příhody uviděl žlutou kartu.
 
35
35. Michael Ngadeu Ngadjui - 1:0
 
35
Slavia právě vstřelila branku!
Jak si Jakub Diviš zaslouží chválu za předchozí zákrok, při rohu Slavie rozhodně zaváhal. Brankář Středočechů šel z branky pro míč, ale neodvrátil ho a míč nakonec dostal do své moci MICHAEL NGADEU NGADJUI, který vystřihl parádní nůžky a poslal svůj tým do vedení 1:0!
 
35
35. Fantastický Diviš! V tutovce vychytal Mešanoviče
 
35
Obrovská šance Murise Mešanoviče gólem nekončí! Bosenský útočník se dostal k centru, který hlavou prodloužil jeden z bránících hráčů, ale jeho střelu vychytal Jakub Diviš – roh.
 
Pár minut organizátorům nestačilo a hráči se přesouvají do kabin. Uvidíme, co se bude dít dál. Pořadatelé mají až hodinu času na nápravu, ale doufejme, že se podaří světla rozsvítit mnohem dříve.
 
34
34. Fanoušci Slavie vyřešili zhaslé světla po svém
 
34
Hra je přerušena. Ne kvůli faulu, ale kvůli výpadku světel! Doufejme, že z toho nebude černá hodinka, ale pouze černá minutovka. Fanoušci Slavie okamžitě převzali iniciativu a pomocí světel na mobilních telefonech se snaží Eden rozsvítit.
 
23
23. Reprezentačnímu záložníkovi Barákovi se střela nepovedla
 
19
19. Povedená střela Jánoše šla jen těsně nad branku
 
19
Na sudího Radka Příhodu se snáší nevole a pískot domácího publika, kterému se nelíbil souboj Tomáše Fabiána se Simonem Delim, po němž se do zakončení dostal hostující záložník a povedenou střelu poslal těsně nad branku Slavie!
 
9
9. Milan Škoda vylouženou šanci Slavie neproměnil
 
9
Edenem to jenom zahučelo! Slavia unikla do přečíslení tří na dva a jeho tahoun Milan Škoda rozehrál do pravé strany na Murise Mešanoviče, který se okamžitě pokoušel dostat míč k Jaromíru Zmrhalovi, jenže jeho kolega z útoku o svém spoluhráči za zády nevěděl a míč zachytil. Nakonec se reprezentačnímu útočníkovi podařilo zakončit, ale Jakub Diviš byl opět pozorný.
 
6
6. Zmrhalovu pumelenici vyrazil Diviš