konec MFK Karviná – FK Teplice
1:4
(1:2)
Komentuje: Radomír Fukala
 
69
Teplice právě vstřelily branku!
Troufám si říct, že je rozhodnuto! Domácí obrana po velmi pohledné kombinaci na pravé straně a centru Kučer zapomněla na zadní tyči na MICHAELA LÜFTNERA, který si míč ještě stačil zpracovat a poté míč dostal pod padajícím Laštůvkou do brány.
 
55
Teplice právě vstřelily branku!
Hosté přidávají třetí gól a s Karvinou to nevypadá vůbec dobře! Velmi pohlednou kombinaci předvedli na levé straně Hora s Krobem. Druhý jmenovaný poté předložil parádní přihrávku napříč pokutovým územím. Na jeho pas si na zadní tyči naběhl MARTIN FILLO, který nedal Laštůvkovi žádnou šanci.
 
29
Teplice právě vstřelily branku!
A hosté dokonávají obrat a ujímají se vedení! Centr Kroba z levé strany našel přesně na zadní tyči hlavu DAVIDA VANĚČKA, který přesnou hlavičkou rozvlnil síť Laštůvkovy brány podruhé.
 
22
Teplice právě vstřelily branku!
A Teplice bleskově vyrovnávají na 1:1! Fillovu dělovku vyrazil Laštůvka před sebe a PAVEL DREKSA ve snaze odvrátit míč hlavou na rohový kop trefuje vlastní bránu. Velmi smolný moment pro něj i celou Karvinou.
 
19
Karviná právě vstřelila branku!
A domácí se prakticky z první akce prosazují! Rohový kop prodloužil Zelený na zadní tyč na JANA HOŠKA, který míč z hranice malého vápna doklepl do brány. Hosté mocně reklamovali ofsajdové postavení, avšak marně. Karviná tedy vede 1:0.