konec 1.FC Slovácko – Bohemians Praha 1905
2:0
(0:0)
Komentuje: Tomáš Kučera
 
90
90. Jaroslav DIVIŠ - 2:0
 
90
Slovácko právě vstřelilo branku!
A je rozhodnuto! Další chyba v zadní řadách Bohemians. Dostál vhodil aut na Jiráska, který špatně zpracoval balon, nový muž na hrací ploše Zajíc mu míč vypichl a šel sám na Budinského, kterého chtěl mladíček v domácím dresu přehodit, gólman Klokanů míč vyrazil k JAROSLAVU DIVIŠOVI, který prudkou ranou pojistil domácí vedení.
 
89
Před koncem zápasu se ještě rozhodl kouč Levý vystřídat. Střelce zatím jediné branky Milana Kerbra vyměnil Tomáš Zajíc.
 
81
81. Martin Hašek po dlouhém autu střílel nad bránu
 
81
Dlouhý aut hodil Dostál až do pokutového území, kde udělali chyby Rada s Divišem, který nepokryli míč, nakonec se do míče Hašek a z voleje se mu střela vůbec nepovedla.
 
79
Trenér Koubek posiluje ofenzívu, ze hry stáhl Josefa Jindříška a místo něj si zahraje Matúš Mikuš.
 
69
Tomáš Košút zastavil akci Klokanů a byl za to postrestán od rozhodčího Julínka žlutou kartou.
 
67
67. Milan KERBR - 1:0
 
67
Slovácko právě vstřelilo branku!
Bohemka si nepohlídala autové vhazování Eldara Civiče, který míč ihned vhodil do hry na MILANA KERBRA, který přehodil vybíhajícího brankáře Budinského a zajišťuje pro domácí tým důležitý jednobrankový náskok.
 
66
Druhé střídání Slovácka. Ze hry odešel Patrik Šimko a místo něj přišel Juraj Chvátal.
 
62
I na straně Bohemians se žlutí. Potrestaným hráčem je Milan Jirásek.
 
60
Slovácko si vypracovalo velmi dobrou příležitost ke skórování. Diviš našel přízemním centrem na malém vápně Kerbra, který se snažil prostřelit vybíhajícího Budinského, ale nastřelil mu jen jeho nohy. Hostující gólman tak podržel svůj tým.
 
60
60. Michal Šmíd hlavičkoval zblízka jen slabě
 
59
Prvním potrestaným hráčem v dnešním zápase je Petr Reinberk, který fauloval Lutse.
 
55
55. Košútova hlavička nenašla cíl
 
46
Oba dva trenéři podnikli do druhého poločasu po jedné změně. Tomáše Ťoka vyměnil na straně Slovácka Marek Havlík. Druhý poločas si v dresů Klokanů nezahraje Jiří Jeslínek, který přepustil své místo Janu Kuchtovi.
 
42
42. Málem vlastní gól! Rada napálil tyč
 
42
Jeslínek v pokutovém území přihrál Haškovi, který z brankové čáry odcentroval, na malém vápně chtěl míč odkopnout Rada, vpádu se však nasměřoval balon do branky svého týmu, nakonec orazítkoval pro Slovácko jen tyč!
 
35
35. Čížek z dobré pozice střílel vedle
 
35
Jirásek přihrál před vápno Čížkovi, který se s míčem otočil a vypálil nebezpečnou střelu, který jen těsně minula pravou tyč Hečovy branky.
 
20
20. Jindřišek tentokrát střílel těsně vedle
 
16
16. Jindřišek trefil tyč
 
16
Domácí však v rozehrávce zazmatkovali a darovali hostujícím hráčům míč, fotbalisté v pruhovaných zelonobílých dresech kombinovali před brankou Slovácka, nakonec zpoza vápna napřáhl Jindříšek a orazítkoval pravou tyč Hečovy branky!
 
4
4. Šumulikoski protáhl Budinského střelou z dálky
 
4
Pěkný zákrok předvedl brankář Budínský! Veliče Šumulikoski dostal přihrávku tak tři metry za šestnáctkou, vystřelil ránu k tyči, Budínský se po míči natáhl a s námahou ho vyrazil.