konec FK Mladá Boleslav – MFK Karviná
1:2
(1:0)
Komentuje: Vojtěch Tůma
 
90
90. Klobásova tutovka
 
89
Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Jan Šisler, přichází Filip Panák.
 
88
Jakub Rada si zřejmě neodpustil nějaké ty slovní výlevy na adresu hlavního sudího Houdka, který byl nekompromisní a ihned tasil žlutou kartu.
 
84
Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Lukáš Budínský, přichází Pavel Košťál.
 
81
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Lukáš Pauschek, přichází Ladislav Takács.
 
78
Vyrovnávací trefa nebyla daleko! Adam Jánoš neměl komu nahrát, proto si balon našteloval na svou silnější pravačku a vypálil zhruba z pětadvaceti metrů. Rána to byla povedená, balon zaplul jen těsně vedle levé tyče Laštůvkovy svatyně!
 
77
Na dnešní utkání si do mladoboleslavské Adidas Arény našlo cestu 3677 diváků!
 
72
Hosté už začínají tahat čas, v tuto chvíli se jim to ale nevyplatilo, Eismann totiž tak dlouho váhal s autem, až mu sudí ukázal žlutou kartu za zdržování.
 
71
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Miljan Vukadinovič, přichází Stanislav Klobása.
 
71
Pavol Jurčo to v souboji s Fleišmanem přehnal s důrazem a po právu inkasoval žlutý kartónek.
 
67
67. Šisler vypálil těsně vedle
 
67
Třetí gól v síti Boleslavských nebyl daleko! Po dlouhém autovém vhazování se balon skrze vápno dostal až k Budínskému, ten však trefil jen před sebou stojícího Jánoše. Od něj se však odrazil k Šislerovi, jehož ukázkové pumelici mnoho nescházelo!
 
65
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jan Kalabiška, přichází Tomáš Přikryl.
 
62
Boleslavským tečou nervy. Po zcela zbytečném faulu na Holíka je zaslouženě potrestán domácí kapitán Magera.
 
59
59. Jan ŠISLER - 1:2
 
59
Karviná právě vstřelila branku!
Tak to je opravdu neuvěřitelné, Karviná střílí druhou branku v krátkém časovém sledu, a otáčí tak vývoj zápasu ve svůj prospěch! Obrana domácích si vybrala hodně slabý moment, když na pravé straně nechala úplně volného JANA ŠISLERA, který nekompromisní dělovkou na zadní tyč prostřelil Diviše!
 
58
58. Marek JANEČKA - 1:1
 
58
Karviná právě vstřelila branku!
A z něj Karviná dokázala udeřit, tomu, panečku, říkám produktivita! Po rohovém kopu sice domácí dokázali balon odvrátit do bezpečí, ihned poté ale z obrovské dálky vypálil Šisler, po jehož ráně se v šestnáctce Boleslavi utvořila nemalá skrumáž, v níž se nejlépe zorientoval MAREK JANEČKA, který prostřelil bezmocného Diviše!
 
46
Do druhého poločasu vstupují hosté s jednou změnou v sestavě. Moravce nahrazuje mladičký Libor Holík, nová akvizice karvinského celku.
 
43
43. Jakub RADA - 1:0
 
43
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Boleslavští se před odchodem do šaten přeci jen dokázali prosadit, a ujímají se tak vedení! Na levé straně si Magera šikovně narazil s Kalabiškou a poté přesným centrem na hranici šestnáctky oslovil JAKUBA RADU, který technickým pokusem prostřel Laštůvku!
 
38
38. Chramostova gólová příležitost
 
38
Tohle zavánělo gólem! Po parádním pasu od Rady si balon na kraji šestnáctky doběhl Miljan Vukadinovič, který jej ihned přenechal lépe postavenému Chramostovi, toho ale ve stoprocentní možnosti výborně vychytal Jan Laštůvka!
 
32
32. Jánošův centr mířil na Radu
 
27
27. Jánošův střelecký pokus
 
14
14. Kroucená rána Adama Jánoše
 
2
2. Magerova dorážka mířila jen do břevna
 
2
Tak to byla hned na úvod obrovská šance domácích! Chramosta se dobře zorientoval a předložil balon pro Jakuba Radu, jehož dalekonosnou pumelici stačil Laštůvka vyrazit pouze k dobíhajícímu Magerovi, který bombou z první orazítkoval břevno!