konec SK Sigma Olomouc – FK Teplice
6:0
(4:0)
Komentuje: Miroslav Fantal
 
88
Olomouc právě vstřelila branku!
Tak to je opravdu smutný okamžik! Ve chvíli, kdy AIDIN MAHMUTOVIĆ prostřelil gólmana Grigara pošesté, přichází výsledek z Jablonce. Hanáci i přes dnešní drtivé vítězství padají o soutěž níž.
 
59
Olomouc právě vstřelila branku!
Olomoučtí střílí pátou branku. Po nakrátko rozehrané standardce se k centru dostal Ševčík, který našel nikým nehlídaného JANA ŠTĚRBU. Grigar se marně natahoval.
 
43
Olomouc právě vstřelila branku!
Myslím, že v Olomouci je rozhodnuto, teď už jen záleží na výsledku z Jablonce. V šestnáctce Teplic nejprve pálil Petr, jehož ránu zblokovali obránci k JANU NAVRÁTILOVI. Ten už propálil vše, co mu stálo v cestě.
 
39
Olomouc právě vstřelila branku!
Kdyby takhle hrála Sigma celou sezónu, nemusí se nyní starat o výsledek z Jablonce. Falta vybojoval míč na levé straně u postranní lajny a poslal jej na MICHALA ORDOŠE, který nechal projet obránce Teplic a tváří v tvář Grigarovi poslal míč ke vzdálenější tyči.
 
21
Olomouc právě vstřelila branku!
Hanáci bojují a po jednadvaceti minutách vedou už o dvě branky. Radaković zavezl míč do šestnáctky z pravé strany. Grigar proti němu nejprve vyběhl, pak se ale začal stahovat. Radaković napálil míč do malého vápna, kde jej v leže doklepl za brankou čáru TOMÁŠ CHORÝ.
 
17
Olomouc právě vstřelila branku!
Nedáš – dostaneš. Olomoučtí měli k dispozici přímý kop, který mířil na hranici malého vápna. Tam skákalo hned několik hráčů i s gólmanem, nejlépe si vedl JAN ŠTĚRBA, který hlavou umístil balon do sítě.