konec FC Zbrojovka Brno – FK Mladá Boleslav
1:1
(1:0)
Komentuje: Martin Doležal
 
90+2
Tak jsem to zakřikl, ale jen částečně! Ščuk se o pár vteřin později prosadil, jenže rozhodčí branku neúznává pro ofsajd.
 
89
Taktické střídání hráčů v červeném. Buchta odchází a na posledních pár minut si zahraje Lacko.
 
88
88. Lukáš Magera (Mladá Boleslav) mohl otočit vývoj zápasu.
 
88
A mohlo být rozhodnuto! Magera se skvěle obtočil kolem vlastní osy na hranici šestnáctky a mířil k levé straně. Melichárek se ale skvěle natáhl a balón zachytil do náruče.
 
84
Hlavní arbitr Lerch se s kartami vůbec nepáře. Během pár vteřin ukázal žlutou pro domácího Zoubehleho a hostujícího Fleišmana.
 
82
Kapitán domácích si málem srazil míč do vlastní brány, když ho odkopl před útočícím Ščukem. Ani následný roh nebyl pro Boleslav úspěšný.
 
81
Další velmi důležitý zákrok gólman Brna! Zahustel si naběhl do pokutového území, kde zužitkoval centr k hlavičce. Míč mířil pod břevno, ale Melichárek jej vytěsnil nad bránu.
 
79
Melichárek taktéž vidí žlutou, a to pravděpodobně za protesty. Následovat bude volný přímý kop hostů.
 
79
Ostrým zákrokem sundal Šural soupeře a hlavní arbitr neváhá a zaslouženě tasí kartu žluté barvy, ačkoliv se to domácím fanouškům vůbec nelíbí
 
76
Domácí přichystali další výměnu. Ze hřiště je stažen Malík, kterého ve zbylé části zápasu nahradí Vávra.
 
72
V pokutovém území hostů upadl Malík bez cizího zavinění a za simulování dostává kartu žluté barvy.
 
69
Zraněného Řezníčka ve hře nahradí Lukáš Zoubele.
 
65
65. Jan CHRAMOSTA - 1:1
 
65
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
O chvíli později se ale přeci jen hosté dočkali vyrovnání. JAN CHRAMOSTA obdržel skvělý pas od Skaláka. Prvně zmiňovaný dostal v pokutovém území sám a vybíhajícího brankaře lehce překonal, když balón podebral a usměrnil ho za záda Melichárka.
 
63
63. Dušan Melichárek (Brno) skvěle a včas vyběhl ze své brány.
 
62
Přichází dvojí střídání na straně hostů. Odstupuje Baroš společně s Čermákem. Zahraje si Zahustel a Chramosta.
 
56
56. Jakub Řezníček (Brno) mohl navýšit vedení svého týmu.
 
56
Jenže z ničeho nic se Brňané propracovali do útoku a hned z toho byla gólová šance! Škoda odcentroval skvělý pas na Řezníčka, který hlavičkou donutil Šedu zasáhnout u bližší tyče.
 
51
51. Nebezpečná hlavička Lukáše Magery (Mladá Boleslav).
 
51
Skalák odcentroval ze standardní situace do pokutového území, kde se k hlavě dostal Magera, který ale trefil jen náruč Melichárka!
 
44
44. Milan Baroš (Mladá Boleslav) mohl v závěru poločasu vyrovnat.
 
44
Největší šance hostů! Bořil vysunul do pokutového území Baroše, který byl ve velmi dobré pozici, jenže ranou ke vzdálenější tyči branku Melichárka minul.
 
42
Paradoxně o pár vteřin později obdržel karetní tres Magera za diskuzi s rozhodčím.
 
35
Přichází první žlutá karta dnešního střetnutí. Dostává jí domácí Radek Buchta.
 
30
Ačkoliv byl Milan Baroš v těžké pozici, dokázal se dostat ke střele z levé strany vápna. Nebyla to ale nebezpečná rána a Melichárek zasáhl bez problémů.
 
27
Znovu šance domácích! Šural přetlačil bránícího hráče a dokázal posunout míč na Buchtu. Ten ve slibné pozici trefil jen soupeře.
 
24
Ze standardní situace nic nevzešlo, jenže domácí zůstali u míče a v pokutovém území se Malík dostal k balónu, ale v dobré pozici netrefil míč ideálně.
 
22
Výborným pasem našel Kerekeš naběhnutého Řezníčka, který si balón zpracoval, avšak mezi dvěma protihráči se k zakončení nepropracoval.
 
17
17. Jakub ŘEZNÍČEK - 1:0
 
17
Brno právě vstřelilo branku!
Střela, tyč a gól! Domácí se dostali do rychlého protiútoku, ve kterém JAKUB ŘEZNÍČEK nejprve zpracoval míč a následnou ranou napálil balón do Šedy. Lutonský z dorážky sice trefil tyč, jenže kulatý nesmysl se vrátil k Řezníčkovi. Ten už se podruhé nemýlil a posílá svůj tým do vedení.
 
7
7. Jiří Skalák (Mladá Boleslav) napřáhl k nebezpečné střele.
 
7
V následném protiútoku zahrozil Skalák, který měl na straně volného Baroše. Zkoušel to nicméně sám a našel pozorného brankaře.
 
6
Vzápětí vybojovala Zbrojovka standardní situaci. Zavadil odcentroval do pokutového území, kde jeden z domácích prodloužil hlavou na Malíka, ale ten se ve vápně do zakončení nedostal.