konec AC Sparta Praha – FC Zbrojovka Brno
2:1
(0:1)
Komentuje: Tomáš Kohlmann
 
90+2
Hušbauer měl v závěru na své kopačce ještě jednu branku, když mu střeleckou pozici připravil Lafata, sparťanský středopolař se do balónu opřel nártem a jen těsně přestřelil hostující branku!
 
89
Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Marek Matějovský, přichází Josef Hušbauer.
 
84
Košťál se postavil do cesty rozebíhajícímu se Julišovi a za svůj počin se dočkal žluté karty.
 
82
Lafata se z pravého křídla rychle prohnal až před Melichárka, kterého dokázal překonat, ovšem skvělým zákrokem na brankové čáře hosty zachránil od třetí inkasované branky stoper Košťál!
 
81
Hosté naposledy mění svoji jedenáctku na hřišti, Lacka nahrazuje Tomáš Brigant.
 
80
Brabec nad rámec pravidel atakoval rozběhnutého Škodu a za své počínání vidí v ruce sudího Ardeleana žlutou kartu. Žlutou kartu zároveň vidí také hostující Petr Buchta.
 
79
79. Skvělé zákroky Davida Bičíka
 
79
Přeci jen jsme se ale dočkali dramatické situace a jaké! Výborně hrající Miroslav Keresteš nebojácně pronikl do pokutového území, zblízka ale nedokázal prostřelit Bičíka podobně jako dorážející Škoda! Domácí brankář teď dvěma výbornými zákroky zachránil svému celku těsné vedení.
 
74
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Tomáš Weber, přichází Stanislav Vávra.
 
70
70. David LAFATA - 2:1
 
70
Sparta právě vstřelila branku!
Letná bouří radostí! Konaté poslal z pravé strany centimetrově přesný centr, který proletěl napříč pokutovým územím k DAVIDU LAFATOVI a sparťanský kapitán už "rybičkou" zakončoval do odkryté branky!
 
68
68. Lukáš JULIŠ - 1:1
 
68
Sparta právě vstřelila branku!
Vyrovnáno! Konaté mezi třemi protihráči dokázal proniknout do pokutového území, po jeho přihrávce Lafata přistrčil míč na levačku LUKÁŠI JULIŠOVI, jenž prostřelil vše, co mu stálo v cestě a srovnává stav!
 
64
Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Kehinde Fatai, přichází Tiémoko Konaté.
 
60
Sestavu mění také domácí trenér Ščasný, Jiráčka nahrazuje útočníkem Julišem.
 
60
60. Obrovská šance Sparty
 
60
Krejčí se z levého křídla probil do pokutového území, předložil ke vzdálenější tyči přihrávku Fataiovi před prázdnou branku, nigerijský útočník ale ve skluzu na míč jen těsně nedosáhl!
 
59
Hosté poprvé mění sestavu, Martina Chriena nahradí Radek Buchta.
 
54
První žlutou kartu vidí za zdržování hostující obránce Malík. Rozhodčímu Ardeleanovi došla trpělivost při zdlouhavé rozehrávce standardní situace ve středu pole.
 
50
50. Frýdkova šance
 
50
Po Krejčího centru od rohového praporku už se zdálo, že se hosté ubrání, nicméně zpětný centr Marečka do pokutového území propadl ke zcela volnému Frýdkovi, jenž byl svoji vyloženou příležitostí tak zaskočen, že míč prodloužil jen k brankáři Melichárkovi!
 
45
45. Kerestešova střela
 
45
V pokutovém území Sparty se do zajímavé příležitosti dostal Keresteš, jeho prudkou ránu z úhlu ale brankář Bičík stačil odrazit a před dobíhajícím Škodou odehrál míč Costa do zámezí a protože to zvládl i s tečí Škody, bude se kopat od Bičíkovy branky.
 
37
37. Řezníčkova šance
 
37
Pokud už předchozí chyba Marečka byla hrubkou, tak sparťanský obránce dokázal vypracovat ještě horší zpětnou přihrávku, kterou vysunul Řezníčka do stoprocentní gólové pozice, brněnský útočník se ale příliš unáhlil a byť přehodil Bičíka, tak s ním těsně i domácí svatyni!
 
32
32. Jakub ŘEZNÍČEK - 0:1
 
32
Brno právě vstřelilo branku!
Brno po sedmi letech střílí na Letné branku! Costa se vydal na útočný výlet, po ztrátě míče se nestačil včas vrátit, Keresteš v brejku vysunul za sparťanskou obranu JAKUBA ŘEZNÍČKA, jenž obešel i Bičíka a zasunul míč do odkryté branky!
 
23
23. Lafatova šance
 
23
Frýdkovu dalekonosnou ránu Melichárek vyrazil pouze před sebe a Lafata v pádu doráží míč těsně vedle odkryté brněnské branky!
 
22
Brabcova zprvu nepříliš povedená přihrávka do pokutového území si proklestila cestu až za hostující obranu na osamoceného Jiráčka, ten před Melichárkem ještě volil přihrávku na lépe postavené spoluhráče, ovšem našel pouze fotbalisty v modrém.
 
20
20. Šance domácích
 
20
První výrazná šance Letenských! JIráček se probil brněnskou obranou až před Melichárka, ten ale vytáhl výborný zákrok proti němu i dorážejícímu Váchovi!
 
4
4. Škodova šance
 
4
První vyloženou příležitost měli nečekaně hosté! To když Buchtův nákop z vlastní poloviny propadl za záda sparťanských stoperů a Škoda se řítil osamocen na brankáře Bičíka, kterého obstřelil, ovšem těsně minul i jeho svatyni!
 
3
3. Krejčí v ofsajdu