konec FK Dukla Praha – FC Baník Ostrava
4:1
(3:0)
Komentuje: Adam Kolář
 
90+2
Dukla právě vstřelila branku!
Do otevřené obrany Ostravských upaloval Jakub Mareš, který ale neměl patřičnou rychlost, a tak míč předložil kapitánovi MARKU HANOUSKOVI. Ten zamířil přesně na vzdálenější tyč a stvrzuje tak dnešní vítězství Dukly!
 
54
Baník právě vstřelil branku!
A navíc záhy je tu zkorigování stavu! Až před brankáře Radu se dostal FRANCIS NARH, který si šikovně posunul balon podél jeho těla a následně také pěknou kličkou překonal zaskakujícího obránce – 1:3 z pohledu Baníku!
 
18
Dukla právě vstřelila branku!
Standardní situace příliš hráčům Dukly nevyšla, po následné akci přes pravé křídlo se střílená přihrávka dostala na kopačky TOMÁŠE BERGERA, který z první potřetí rozvlnil síť za Pavlenkou! Lepší začátek zápasu si domácí nemohli přát.
 
10
Dukla právě vstřelila branku!
Beaugel se chytře dostal za obranu, Pavlenka proti němu vyběhl a míč pouze vyrazil pouze k ONDŘEJI VRZALOVI, který hlavou z hranice pokutového území uklidil míč do ostravské branky.
 
4
Dukla právě vstřelila branku!
Domácí tým jde rychle do vedení. Beauguel převzal míč na pravé straně, před brankou našel volného TOMÁŠE PŘIKRYLA, který si před Pavlenkou dokázal poradit a z otočky jej prostřelil.