konec FK Mladá Boleslav – FC Zbrojovka Brno
2:0
(0:0)
Komentuje: Štěpán Tomš
 
89
89. Jan CHRAMOSTA - 2:0
Zdroj: www.tipsport.cz
 
89
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Baroš postupoval sám na bránu a přidal se k němu i JAN CHRAMOSTA, kterému Baroš nahrál na pohodlnou branku. Hosté hru příliš otevřeli a boleslavští útočníci měli na zakončení dost času. Obránci Brna byli snad dvacet metrů za nimi.
 
84
Naposledy vystřídalo i Brno. Místo Michala Škody přišel na trávník Milan Lutonský.
 
81
Chramosta si dobře narazil s Barošem a stál sám před brankářem Doležalem, jenže svou slabou střelu nasměroval pouze do náruče brněnského brankáře!
 
76
Ondřeje Zahustela vystřídal v sestavě Mladé Boleslavi Milan Baroš.
 
72
Domácí podruhé střádají. Jan Chramosta nastupuje do zálohy místo Jiřího Skaláka.
 
64
Sudí Jílek vytáhl dvojitý faul po krásném zpracování Zahustela mimo pokutové území, což je asi chybné rozhodnutí. Ale to, co předvedl Zahustel, byl vrchol fotbalového umění. Centr Skaláka si ze vzduchu zpracoval za stopery, kteří následně faulovali.
 
62
Jakub Rada (MBL) viděl žlutou kartu za pozdní skluz do Malíkových nohou.
 
59
Stanislava Vávru nahradil v sestavě Brna David Pašek.
 
51
51. Aleš ČERMÁK - 1:0
Zdroj: www.tipsport.cz
 
51
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Velice troufalou kombinaci sehráli boleslavští mladíci v pokutovém území Brna a je z toho první gól. Zahustel s Bartlem si narazili míč a poslali jej ještě na ALEŠE ČERMÁKA, který tentokrát střelou podél brankáře Doležala otevřel skóre!
 
43
I Brno vystřídalo ještě v prvním poločase. Místo Lukáše Zoubeleho přišel na hřiště Martin Chrien.
 
42
Teď to ale neplatilo. Odražený míč se vykulil v pokutovém území proti noze Čermáka, který ani tuto obrovskou šanci nevyužil! Napálil jen brankáře Zavadila!
 
34
Šisler poslal skvělou uličkou míč do samostatného úniku Čermákovi, jenže ten své zakončení směřoval jen do náruče brankáře Doležala.
 
31
Zraněného Jana Kyselu nahradil v sestavě Mladé Boleslavi Daniel Bartl.
 
23
Radovu střelu srazili hosté jen k Čermákovi, jehož střelu z hranice šestnáctky vyrazil Doležal povedeným zákrokem na roh.
 
19
V přečíslení domácích poslal míč Magera na levou stranu Skalákovi, který si míč zasekl a vystřelil. Rána byla zastavena ještě před Doležalem. Možná byla stahovačka navíc...
 
13
Dobrou akci rozehrál Kúdela, po níž zleva centroval Čermák na hlavu Zahustela. Ten znovu v dobré pozici na malém vápně zamířil jen do středu brány!
 
12
Čermák se po narážečce hnal v pokutovém území na Doležala a byl faulován, jenže byl ofsajdu, který se musel pískat místo pokutového kopu.