konec AC Sparta Praha – Bohemians Praha 1905
1:1
(0:1)
Komentuje: Tomáš Kohlmann
 
90+3
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází David Bartek, přichází Václav Kalina.
 
90+1
Po souboji s Mosquerou ještě jednu žlutou kartu v ruce sudího Orla vidí Mario Holek.
 
88
Dočkal u postranní čáry stáhl Jindřiška a stává se adresátem žluté karty.
 
85
Hosté střídají, ze hry je stažen Zoran Gajič, jehož střídání se i kvůli křečím srbského záložníka protáhlo a místo něj vbíhá na hřiště Jhon Mosquera.
 
79
A další žlutá karta, za zdržování při odkopu od branky ji vidí Zdeněk Zlámal.
 
77
Dalším žlutě potrestaným Klokanem je Jakub Rada.
 
David LAFATA - 1:1
 
76
Sparta právě vstřelila branku!
Sparťané srovnávají krok s hosty z Vršovic a k obrovské euforii domácích příznivců Marečkův pas před branku doklepl z metru do odkryté části hostující branky DAVID LAFATA a svoji jubilejní dvacátou trefou v letošní sezóně se o jednu branku osamostatňuje v čele střelecké tabulky!
 
75
Vůbec poprvé střídají i hosté, střelce dosud jediné branky Bratanoviče nahradil Ivan Lietava.
 
71
Žlutou kartu si na své konto připisuje hostující stoper Šmíd.
 
68
Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Jakub Podaný, přichází Lukáš Mareček.
 
65
A mohlo být se Spartou ještě hůře! Moravec uvolnil na hranici pokutového území Radu, jehož takřka gólovou ránu k tyči stačil skvělým zákrokem vytáhnout vedle své branky Marek Štěch!
 
53
Sparťané sehráli výbornou rychlou souhru po pravé straně hracího pole, v jejímž závěru ale Kadlec nedokázal prostřelit pozorného Zlámala.
 
48
Matějovského ve středu pole sestřelil k zemi Gajič a kromě okamžité žluté karty v ruce sudího Orla se srbský záložník dočkal i domluvy z úst sparťanského středopolaře.
 
46
Sparťané do druhého poločasu změnili složení své sestavy, Krejčího na křídle nahrazuje Tiémoko Konaté.
 
Elvis BRATANOVIČ - 0:1
 
37
Bohemians právě vstřelili branku!
Hosté senzačně vedou! Zeleno-bílý kotel rozbouřil ELVIS BRATANOVIČ, jenž na hranici pokutového území převzal přesnou přihrávku od Gajiče a zcela osamocen efektní technickou ránou pokořil bezmocného Štěcha!
 
33
Matějovský v těžké pozici u středového kruhu narýsoval úžasnou přihrávku na Kadeřábka, ten ale byl příliš blízko Zlámalovi a nedokázal hostujícího brankáře přehodit! To ale bylo dokonalé dílo z kopačky zkušeného středopolaře Matějovského.
 
28
Dočkal výbornou kolmicí uvolnil za hostující obranou Kadeřábka, ten byl v úhlu a snažil se tak vylepšit pozici pro své spoluhráče, ovšem Lafatu s Kadlecem číhající před takřka prázdnou brankou nenašel a Škerle stačil odkopnout míč k rohovému praporku.
 
20
K povedené dalekonosné ráně natáhl Jakub Rada, míč ale z kopačky někdejšího kapitána sparťanského B-týmu zhruba o půlmetr proletěl nad sparťanskou brankou.
 
16
Na Matějovského povedený pas pas si naběhl Krejčí, ve skluzu ale nedokázal nasměrovat míč do odkryté části Zlámalovy svatyně.
 
10
Už v závěru úvodní desetiminutovky sparťané poprvé mění sestavu, zřejmě zdravotní důvody nedovolily pokračovat Radoslavu Kováčovi, kterého ve stoperské dvojici nahrazuje Ondřej Švejdík.
 
10
Teď už měl Kadlec tutovou šanci, kdy jej zcela osamoceného v pokutovém území našel Pavel Kadeřábek, Kadlec ale míč netrefil ideálně a míjí hostující branku!