konec FC Viktoria Plzeň – 1.FC Slovácko
4:0
(2:0)
Komentuje: Marek Kratochvíl
 
89
Po krásné kličce ve vápně byl blízko brance také střídající Hrošovský, jeho pokus z bezprostřední blízkosti byl ale příliš vysoký. Pro slovenského záložníka by šlo o první branku v sezoně.
 
88
Heča teď vytáhl parádní zákrok, a zabránil tak hattricku. Nepokoušel se o něj Mahmutovič, ale Jan Kovařík, jehož ráně levačkou na zadní tyč skutečně příliš nescházelo.
 
Aidin MAHMUTOVIČ - 4:0
 
85
Plzeň právě vstřelila branku!
Teď už je to o čtyři branky! Na Kovaříkův výborný centr do kapsy z levé strany sice Kolář ve skluzu nedosáhl, za ním stál ale připravený AIDIN MAHMUTOVIČ, který bez větších potíží uklidil balon do branky.
 
82
Střídání v týmu 1. FC Slovácko: ze hřiště odchází Michal Trávník, přichází Luboš Kalouda.
 
81
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Ondřej Vaněk, přichází Patrik Hrošovský.
 
77
Střídání v týmu 1. FC Slovácko: ze hřiště odchází Milan Kerbr, přichází Petr Galuška.
 
Aidin MAHMUTOVIČ - 3:0
 
74
Plzeň právě vstřelila branku!
Teď už se plzeňský útočník dočkal! Kolář poslal za obranu hostů výbornou přihrávku a pro AIDINA MAHMUTOVIČE už nebyl velký problém míč uklidit za gólmana Heču – 3:0!
 
73
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Václav Pilař, přichází Milan Petržela.
 
72
Žlutou kartu dostává Jaroslav Diviš (1. FC Slovácko).
 
72
A hned z následné akce mohl po dalším protiútoku uklízet balon do odkryté branky čerstvý muž na trávníku Aidin Mahmutovič, v obrovské šanci však trefil jen levou tyčku!
 
69
Vůbec první střídání v utkání přichází až v 69. minutě. Ze hřiště míří Jan Holenda, nahradí ho Aidin Mahmutovič.
 
58
Vaněk nastřelil v další obrovské šanci Plzně břevno! Od něj se pak balon vrátil k Holendovi, jehož zakončení pokryl faulovaný brankář Heča.
 
47
Kolář z levé strany centroval po zemi na Václava Pilaře, který se ocitl sám před brankářem Hečou, na dlouhou nohu jej už ale nedokázal prostřelit!
 
44
Brankář Heča si sice centr našel, vyboxoval jej ale jen k nohám Rajtorala, jehož tvrdou pumelici snad o centimetry minul stoper Hubník, který mohl případnou tečí bez větších potíží srazit balon do odkryté branky.
 
34
Plzeň právě vstřelila branku!
Poté co Mezlík zakřižoval unikajícího Pilaře a poslal jej k zemi, sudí Lerch neměl na výběr než obránce Slovácka po druhé žluté vyloučit a nařídit pokutový kop. Ten si vzal na starost JAN KOVAŘÍK a tvrdou střelou do středu branky si připsal druhý gól v utkání – 2:0!
 
33
Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Radek Mezlík (1. FC Slovácko).
 
33
Byla nařízena penalta pro Plzeň!
 
32
Vaněk na přední tyči chytře prodloužil na dobíhající hráče ve vápně. Míč se dostal k Romanu Hubníkovi, ten ale v dobré pozici nezamířil přesně a prostor mezi tyčemi minul. To byla velká šance na navýšení prozatím jednobrankového náskoku.
 
9
Žlutou kartu dostává Jiří Valenta (1. FC Slovácko).
 
9
Další obrovská šance Daniela Koláře! Ten si ve vápně zpracovával vysoký centr na prsa, míč mu ale trošku uskočil a brankář Heča dokázal včasným výběhem zažehnat nebezpečí.
 
7
Mezlík fauloval těsně před vápnem Holendu a dostává žlutou kartu.
 
Jan KOVAŘÍK - 1:0
 
5
Plzeň právě vstřelila branku!
Tak to bylo rychlé! Centr JANA KOVAŘÍKA od rohového praporku brankář Heča podcenil, nedosáhl na balon a ten mu od obránce propadl za vlastní záda. Branka je zatím připsána právě plzeňskému záložníkovi.