konec FC Slovan Liberec – AC Sparta Praha
2:1
(1:1)
Komentuje: Jakub Martínek
 
88
Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Marek Bakoš, přichází Jiří Pimpara.
 
87
Sparta se mohla v samotném závěru dočkat vyrovnání! Costa se objevil úplně sám před brankou Slovanu. Svoji hlavičku ale poslal jen těsně vedle liberecké svatyně.
 
86
Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Martin Sus, přichází Vladimír Coufal.
 
82
Dočkal padá v pokutovém území. Sparta se dožadovala penalty, o které ale nemohla být ani řeč. Navíc sudí Jílek zůstává v klidu.
 
78
Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází David Pavelka, přichází Djika Douglas.
 
65
Pokorný svůj gól oslavil proti pravidlům a od rozhodčího zato dostává žlutou kartu.
 
Lukáš POKORNÝ - 2:1
 
65
Liberec právě vstřelil branku!
Severočeši využili rohového kopu a znovu se dostávají do vedení! Frýdkův centr doputoval na několikrát až k LUKÁŠI POKORNÉMU, který pohotově posílá balon do sítě – 2:1.
 
60
Sparta se mohla dostat do vedení! Krejčí ale v obrovské šanci jen těsně minul libereckou branku. Balon skončil půl metru od levé tyče.
 
56
Frýdek fauloval Brabce a zato vidí žlutou kartu.
 
51
Sparta si v posledních minutách koleduje! Brabcovu malou domů ukořistil Frýdek, který následně přeloboval hostujícího brankáře. Balon ale skončil těsně vedle.
 
49
Stoprocentní šance Liberce v brance nekončí! Frýdek a po něm ani Luckassen nedokázali Štěcha pokořit, který teď svůj tým podržel.
 
46
Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Jakub Řezníček, přichází Tiémoko Konaté.
 
45+2
Naopak byli to domácí, kteří měli další šanci! Mudra vyslal zpoza vápna hodně ostrou střelu, kterou ale Štěch dokázal vyrazit.
 
45
Vácha přidržel zezadu za dres rozběhnutého Delarge a po právu vidí od rozhodčího žlutou kartu.
 
43
Řezníček mohl poslal Spartu do vedení! V obrovské šanci ho ale skvělým zákrokem vychytal pohotový gólman Hroššo.
 
36
Prvním karetním hříšníkem je domácí Bakoš.
 
David LAFATA - 1:1
 
26
Sparta právě vstřelila branku!
Liberecká radost ale nevydržela příliš dlouho. Sparta se dokázala prosadit po rohovém kopu, kdy se na přední tyči uvolnil DAVID LAFATA, který bleskově vyrovnává – 1:1.
 
Dzon DELARGE - 1:0
 
21
Liberec právě vstřelil branku!
Liberecký Slovan se po rychlé brejku dostává do vedení! Vácha ztratil balon na středu hřiště, který získal Frýdek. Ten jej předložil DZONU DELARGOVI, který obešel jednoho z obránců a poté přízemní střelou přesně zakončil – 1:0.
 
10
Další obrovská šance pro Liberec! Hosté teď můžou děkovat Štěchovi, který na poslední chvíli vyrazil Bakošovu hlavičku mimo.
 
9
Delarge měl na kopačce úvodní branku utkání! Na levé straně se uvolnil a pěknou křižnou ranou branku Štěcha jen o kousek minul.
 
5
Hosté se dostali do první vážnější šance! Lafata dostal ideální přihrávku za obranu. Následnou střelu ale dokázal gólman Hroššo zlikvidovat.