konec FC Hradec Králové – AC Sparta Praha
0:3
(0:1)
Komentuje: Ondřej Novotný
 
89
Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Lukáš Mareček, přichází Juraj Chvátal.
 
Ladislav KREJČÍ - 0:3
 
86
Sparta právě vstřelila branku!
Konate prošel po levém křídle až nedaleko domácího velkého vápna a přihrávkou ke vzdálenější tyči nejdříve vyzval ke skórování Řezníčka. Ten však pouze patičkou pravděpodobně jen lehce posunul na LADISLAVA KREJČÍHO, jenž neměl problém trefit prázdnou bránu – 0:3.
 
85
Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Václav Kadlec, přichází Jakub Řezníček.
 
83
Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Pavel Černý, přichází Tito.
 
78
Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Bořek Dočkal, přichází Tiémoko Konaté.
 
68
Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Marek Plašil, přichází Jan Shejbal.
 
67
Po rohovém kopu mířil hlavou do rohu brány Černý, Štěch ale tygřím skokem zabránil jasné brance!
 
64
Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází David Štípek, přichází David Vaněček.
 
David LAFATA - 0:2
 
64
Sparta právě vstřelila branku!
Hosté trestají neproměněné šance Hradce. K míči se dostal u postranní čáry Václav Kadlec, následně našel ve vápně stojícího DAVIDA LAFATU, který neměl už se zakončením problém – 0:2!
 
60
Hradec byl snad milimetry od vyrovnání. Po rohovém kopu se míč dostal k pravé tyči, kde mohl do odkryté brány dorážet Chleboun a pravděpodobně i Plašil. K balónu se dostal i Rolko, nikdo z této trojice ale kulatý nesmysl za záda Štěcha dopravit nedokázal.
 
55
Hradci se to v útoku zřejmě zalíbilo, nyní totiž obral o míč hostujícího hráče Halilovič a k zakončení se tak dostal osamocený Dvořák. Trefil ale pouze střed brány, kde si to Štěch pohlídal.
 
54
Ovšem po chvíli přihchází další průnik Malinského. Tentokrát jeho přihrávka našla Trubače, jenž poslal po zemi míč jen pár centimetrů vedle levé tyče!
 
44
Míč se drží kolem středového kruhu, což žádné nebezpečí ani pro jeden celek neznamená.
 
32
Míč si vzal do parády Halilovič a centren do prostoru penalty vyzval ke skórování Dvořáka. Ten střelou pod břevno vystrašil Štěcha. Ovšem nebýt hostující brankáře, bylo by pravděpodbně vyrovnáno. Štěch si tak připisuje první zákrok a hned velice důležitý.
 
Václav KADLEC - 0:1
 
31
Sparta právě vstřelila branku!
Hosté jdou krátce po půl hodině hry do vedení. VÁCLAV KADLEC se dostal ve vekém vápně k míči a přízemní střelou k pravé tyči překonal Tomáše Koubka – 0:1.
 
19
Rychlík Malínský prošel přes levé křídlo až do vápna, kde následně vyzval ke skórování Haliloviče. Ten ale mezi tři tyče míč usměrnit nedokázal!
 
16
Parádní střela Kadlece z otočky, Koubek znovu ale tygřím skokem kryje!
 
12
Černý ztratil ve středu hřiště balón a následovala tak veliká šance Sparty. Kadlec si ale na Koubka nepřišel, ten totiž vytáhl další perfektní zákrok.
 
11
Vše ale končí velikou šancí Hradce Králové! Ten se totiž dostal do brejku, který nakonec nedokázal Halilovič přesně zakončit.
 
5
Mareček prošel povedeně do velkého vápna domácích, následně posunul balón podsebe, kde se k tvrdému zakončení dostal Dočkal. Koubek ale předvedl velice dobrý zákrok a zachránil tak jasnému gólu.