konec FC Viktoria Plzeň – FK Teplice
1:0
(0:0)
Komentuje: Jakub Vais, Marek Kratochvíl
 
88
Žlutou kartu dostává Jan Krob (FK Teplice).
 
87
Kovařík se teď výborně uvolnil do středu a vypustil pravačkou fantastickou ránu, která nakonec orazítkovala břevno teplické branky!
 
84
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Milan Petržela, přichází Jan Kovařík.
 
80
Václav Pilař teď spálil další vyloženou šanci! O gólovou přihrávku se postaral nový muž na hřišti Tomáš Hořava, který výborným centrem uvolnil Pilaře ve vápně. Ten se pokusil z voleje přelobovat vyběhnutého Grigara, branku ale netrefil.
 
79
Poprvé střídají také viktoriáni. Daniel Kolář jde ze hry, nahradá jej Tomáš Hořava.
 
76
Pilař se teď nádherně zorientoval na malém prostoru a namířil si to mezi dva obránce přímo do vápna. Po souboji, který se na oko jevil jako podražení, skončil na zemi, dle rozhodčích ale v souladu s pravidly, a penalta se tedy nepíská.
 
74
Mahmutovič měl teď na noze vyrovnání! Sám byl možná trošku překvapen, že k němu propadl centr na levou tyč a balon se od něj jen odrazil centimetry vedle plzeňské branky.
 
66
Tak teď se zase blýskl brankář Grigar! Nejprve vytáhl parádním zákrokem hlavičku Vaňka, poté si poradil i s pokusem o zpětný centr do malého vápna od brankové čáry.
 
64
Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Laco Takács, přichází Ulrich Kapolongo.
 
61
Tak teď už to mohlo být o dvě branky! Pilař se po chybě hostů řítil z levé strany sám proti Grigarovi, kterého dokázal obstřelit, balon však opřel jen do tyče! Dobíhající Petržela se pak k odraženému míči před odkrytou brankou dostal až v souboji s vracejícím se Grigarem a nedokázal už přesně zakončit.
 
55
Do hry přichází Aidin Mahmutovič. To je jasná sázka na ofenzívu. Dolů míří Vondrášek.
 
Lukáš HEJDA - 1:0
 
49
Plzeň právě vstřelila branku!
Viktoria jde do vedení! Západočeši rozehráli roh na krátko k Hrošovskému, jehož centr nalezl ve vápně naprosto přesně LUKÁŠE HEJDU. Ten hlavičkoval v obtížné pozici a přestože jeho zakončení scházela větší razance, balon zapadl přímo k zadní tyči. 1:0!
 
15
Obrovská možnost na skórování opět pro domácí, ale Tecl v pádu nezakončil ideálně!
 
13
Plzni se povedlo o poznání více ohrozit branku! Vaňkovu hlavičku vyrazil Grigar pouze před sebe, ale Tecl zakončit přesně nedokázal!