konec 1.FK Příbram – FK Jablonec
1:4
(0:0)
Komentuje: Michal Mezera
 
Jan KOPIC - 1:4
 
88
Jablonec právě vstřelil branku!
A Jablonec se prosazuje počtvrté. JAN KOPIC se dostal podruhé za krátkou chvíli k míči a prostřelil padajícího Boháče – 1:4!
 
86
Střídání PříbramI: ze hřiště odešel Fernando Neves, nahradil ho Petr Švancara.
 
Daniel ROSSI - 1:3
 
85
Jablonec právě vstřelil branku!
Jun sice neproháčkoval středem obrany, ale míč se dostal k DANIELU ROSSIMU SILVOVI, který ho bez rozpaků ze dvaceti metrů napálil do sítě – 1.3.
 
83
Příbram otevírá hru a chce vyrovnat. Přichází však po zákroku na Pernicu červená karta pro Tomáše Krbečka. Tak teď to bude mít Příbram hodně těžké.
 
80
Příbram okamžitě po obdržené brance střídá – odchází Zeman a přichází Danoski.
 
Tomáš JUN - 1:2
 
78
Jablonec právě vstřelil branku!
Tak to je pro domácí Příbram velký šok! Jablonec po faulu příbramského Suse kopal pokutový kop, kterého se ujal TOMÁŠ JUN a střelou k tyči posílá Jablonec do vedení – 1:2.
 
José Antonio Romera - 1:1
 
73
Jablonec právě vstřelil branku!
Jablonec vyrovnává z čista jasna a hráči Příbrami se hodně diví a reklamují ofsajdové postavení. Sudí Kovařík i pomezní sudí jsou však jiného názoru a tak branka platí. JOSÉ ANTONIO ROMERA se prosazuje po dobré akci Juna a Crnkiče – 1:1.
 
73
Naštěstí je v pořádku a může pokračovat ve hře. Hosté střídají a hned dvakrát – odchází Mingazov a Doležal a přicházejí Crnkič a Jun.
 
71
Příbram poprvé střídá – odchází Mareš a přichází Stratil.
 
64
Druhým hráčem, který dostává žlutou kartu, je Martin Fillo.
 
Další skvělý zákrok domácího gólmana.
 
61
Ani dalekonosná střela nenadělala Boháčovi problémy, další skvělý zákrok.
 
Výborný zákrok Boháče.
 
52
Nyní se snažil gólově prosadit i Jablonec, ale ani Doležal, ani Pospíšil na Boháče nevyzráli. Další skvělý zákrok příbramského gólmana.
 
50
Další šance Řezníčka, tentokrát dostal pěkný centr z pravé strany, ale jeho pokus šel tentokrát mimo branku.
 
Jakub ŘEZNÍČEK - 1:0
 
48
Příbram právě vstřelila branku!
Tak to byla příbramská paráda! Martin Fillo si na levé straně pěkně pohrál s jabloneckými obránci a předložil tutovku JAKUBU ŘEZNÍČKOVI, který se z malého pokutového území nemýlil! Příbram – Jablonec 1:0!
 
31
Tak to byla největší šance příbramských fotbalistů v první půli! Ve vápně se k odraženému míči dostal Pilík, ale z těžké pozice nedokázal přelstít jabloneckou obranu, která na poslední chvíli dobře zasáhla.
 
29
Krbeček na polovině hřiště ostře zajel do protihráče a dostává za to první žlutou kartu utkání.
 
21
Standardka domácím vůbec nevyšla. Obránci hostí pozorně odhlavičkovali míč daleko od vlastní brány a založili rychlý brejk, který naštěstí pro domácí jabloneční nevyužili. Boháč výborně vyběhl a znepříjemnil situaci útočícímu Doležalovi.
 
15
Mingazov si pěkně poradil se Susem a už se zdálo, že půjde sám na Boháče, ale míč si předkopl a příbramský gólman včas vyběhl a míč ukryl ve svých rukavicích.
 
13
Sus vyslal střílený centr na Řezníčka, který hlavičkuje mimo tři tyče Hrubého branky.