konec FC Viktoria Plzeň – FC Hradec Králové
4:0
(2:0)
Komentuje: Marek Kratochvíl
 
81
Plzeň právě vstřelila branku!
Viktoria už vede 4:0. Další gól přidal z malého vápna MILAN PETRŽELA, který si naskočil na přesný centr Kovaříka a prostřelil bezmocného Koubka!
 
50
Plzeň právě vstřelila branku!
Po centru Koláře zřejmě zahrál jeden z hostujících obránců rukou a sudí Bílek nařídil penaltu. Příležitost dostal VÁCLAV PILAŘ, který do Plzně právě z Hradce poprvé přišel a rychlou střelou po levé ruce brankáře Koubka si připsal první ligový gól po návratu do Viktorie – 3:0!
 
20
Plzeň právě vstřelila branku!
A je to 2:0. Hradecký roh skončil v rukou Kozáčika, který bleskurychle rozehrál, balon se dostal ke Kolářovi, který parádní přihrávkou za obranu vysunul do gólové pozice JANA CHRAMOSTU, a ten už se tváří v tvář Koubkovi nemýlil, byť si hradecký gólman na míč sáhl. Přesnou přízemní střelou na pravou tyč vstřelil svou třetí branku v posledních dvou zápasech – 2:0.
 
15
Plzeň právě vstřelila branku!
Tak to byl nádherný fotbalový moment a parádní gól DAVIDA LIMBERSKÉHO. Ten se levačkou opřel ve vzduchu do přesného centru Hrošovského a z hranice velkého vápna pověsil balon do levého horního růžku Koubkovy branky – 1:0.