konec 1.FC Slovácko – Bohemians Praha 1905
4:1
(1:0)
Komentuje: Tomáš Kučera
 
LIBOR DOŠEK - 4:1
 
90+1
Slovácko právě vstřelilo branku!
Tak přece jenom se diváci dočkali čtvrté branky. Opět do otevřené branky Klokanu šel Diviš, který si na přímou střelu netroufl a přihrál do strany LIBORU DOŠKOVI a ten v pohodě zasunul míč počtvrté do branky. Po útočníka Slovácka to byla druhá branka v zápase.
 
90
Čtvrtou branku Slovácka mohl vstřelit Jaroslav Diviš, který šel z boku na brankáře Švengera, jenže střelou na zadní tyč však nastřelil brankovou konstrukci.
 
89
Radek Šírl viděl z rukou rozhodčího Kocourka žlutou kartu.
 
MATÚŠ MIKUŠ - 3:1
 
86
Bohemians právě vstřelili branku!
Laxnost se domácím fotbalistům nevyplatila a hosté dokázali snížit. Balon ze strany dostal na hranici šestnáctky Bratanovič, který jej přiťukl MATÚŠOVI MIKUŠOVI, jenž se přesnou ranou k tyči nemýlil.
 
81
Zraněného Václava Kalinu nahradil Radek Šírl.
 
70
Autora třetí branky Slovácka a nejlepšího dosavadního střelce Moravanů Michala Trávníka vyměnil Marek Havlík.
 
Jindřiškův pokus z volného přímého kopu.
 
67
Střelu Josefa Jindříška, která mířila k tyči rukavicí reflexivně vyrazil brankář Heča do strany.
 
61
Jakub Rada přímo zakroutil balon na branku Slovácka, těžkou střelu brankář Heča vyboxoval.
 
60
Šimko sestřelil před pokutovým územím Pauscheka a viděl za to žlutý kartónek.
 
56
Trenér hostu Pivarník na nepříznivý stav reaguje střídáním. Ze hry stahuje Vojtěcha Engelmanna a na do pole nastupuje Elvis Bratanovič.
 
MICHAL TRÁVNÍK - 3:0
 
55
Slovácko právě vstřelilo branku!
Dneska si Slovácko spálené šance ze zápasu se Slavií zcela vynahrazuje. Po lajně se prosvištěl Diviš a přihrál na malého vápno MICHALU TRÁVNÍKOVI, který zblízka pod břevno překonal brankáře Švengera potřetí..
 
VELIČE ŠUMULIKOSKI - 2:0
 
54
Slovácko právě vstřelilo branku!
Trenéru Habancovi se povedlo střídání. Luboš Kalouda byl na hřiště čtyři minuty a dokázal přihrát z brankové čáry VELIČE ŠUMULIKOSKÉMU, který doklepl míč za záda Švengera.
 
51
První střídání Slovácka. Ze hřiště odešel Milan Kerbr a nahradil ho Luboš Kalouda.
 
39
Libor Došek mohl dát svoji druhou branku v zápase, jeho hlavička však mířila jen doprostřed branky po centru ze strany.
 
Diviš hlavičkuje nad branku.
 
32
Dobrý centr z kopačky vyprodukoval Valenta, hosté před Doškem odvrátili míč mimo vápno, zpět do pokutového území jej vrátil jeden z hráčů Slovácka přesně na hlavu Diviše, který byl tak překvapen, že hlavou balon trefil mimo tyče.
 
LIBOR DOŠEK - 1:0
 
30
Slovácko právě vstřelilo branku!
Slovácko jde do zaslouženého vedení. Po centru z pravé strany od Valenty zůstal nekrytý ve vápně LIBOR DOŠEK a hlavou zavěsil přesně k tyči.
 
21
Na druhé straně se nelíbilo Tomášovi Radovi, že rozhodčí odpískal jeho nedovolený zákrok a za protesty vyfasoval žlutou kartu.
 
20
Milan Švenger viděl za zdržovaní hry žlutou kartu.
 
11
Domácí mužstvo jej zahrálo nakrátko, obrana Bohemky míč odvrátila k Šumulikoskému, jenž z první pálil, střela byla však byla zblokována, odražený balon se dostal k Šimkovi, jehož rána se dostala až k brankáři Švengerovi, ten ji musel vyboxovat.
 
Mosquera v úvodní šanci zápasu!
 
4
Bohemka si vypracovala první šanci zápasu! Engelmann z pravé strany odcentroval na zadní tyč, kde se zjevil zcela volný Mosquera a hlavou z blízka šanci trestuhodně zahodil.
 
3
V úvodu utkání viděl žlutou kartu Jakub Rada po souboji ve středu hřiště s Kunclem, domácí hráč musí být po zákroku ošetřován.
 
Velmi smutná zpráva dorazila z fotbalových Teplic. Dnes ve věku 57 let zemřel ředitel severočeského klubu František Hrdlička. Klub odložil dnešní utkání s Českými Budějovicemi.