konec FC Slovan Liberec – FK Teplice
2:1
(1:1)
Komentuje: Dominik Jakubec
 
90+4
Matulova prudká střela z velkého vápna naštěstí pro domácí mířila doprostřed brány, kde stál připravený Hroššo a míč ztlumil. Tribunou to pouze zahučelo.
 
90+1
Ramos zastavil pronikajícího Delarge nepovoleným způsobem a vidí za to žlutou kartu.
 
84
Tentokrát doletěl vysoký míč přímo na hlavu Vachouška a jen reflexivní zákrok domácího gólmana zabránil Teplicím ve vyrovnání!
 
78
Do velké šance se prosmýkl David Pavelka, který střílel z hranice velkého vápna zcela osamocen. Grigar ovšem vyrazil míč nad břevno.
 
77
Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Jevgen Budnik, přichází Jiří Pimpara.
 
76
Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Martin Jindráček, přichází Martin Fenin.
 
74
Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Martin Frýdek, přichází Vojtěch Novotný.
 
57
Liberec právě vstřelil branku!
Navrátilec do sestavy DZON DELARGE dostal na hranici malého vápna přesný centr z levé strany, na který nedosáhl Klimpl, a nikým nehlídaný z této snadné pozice přesnou hlavičkou vrátil Liberci vedení.
Asistence: Martin Frýdek.
 
56
Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Tomáš Vondrášek, přichází Luis Ramos.
 
51
Obročník zbytečně fauloval na polovině hřiště a zaslouženě vidí od sudího žlutou kartu.
 
43
Teplice právě vstřelily branku!
Neuvěřitelnou minelu právě udělal domácí brankář Hroššo! Míč už měl v rukách, z ničeho nic mu ovšem vypadl přímo na kopačky FRANCISE LITSINGIHO. Na něj už zívala zcela volná brána a on snadným zakončením nepohrdl.
 
31
Na velkém vápně se zjevil zcela nehlídaný Francis Litsingi, proti jeho dobře mířené střele se ale zaskvěl Lukáš Hroššo, který odvrací na roh.
 
30
Budnik postupoval s velkou dávkou štěstí sám na brankáře, z úhlu však zamířil pouze do míst, kde stál gólman Grigar. Ten vyráží na rohový kop.
 
29
Lukáš Pokorný fauloval na polovině hřiště a dostává žlutou kartu.
 
28
Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Chukwudi Chukwuma, přichází Egon Vůch.
 
25
Žlutou kartu dostává Franci Litsingi (FK Teplice).
 
22
Liberec právě vstřelil branku!
DAVID PAVELKA si podruhé v rozmezí několika minut přehodil míč na levou nohu a tentokrát zamířil přesně do šibenice Grigarovy branky! Liberec se tak ujímá vedení.
Asistence: Martin Frýdek.
 
1
Hned v samotném úvodu utkání bylo před Grigarovou brankou rušno! Pavelka směřoval míč před bránu, kde byl připraven Delarge, obrana ho však zakončit nenechala. Balon se následně odrazil k Frýdkovi a ten ho dopravil za Grigarova záda, rozhodčí však odpískal kontakt Frýdkovy ruky s míčem a branka tak nemohla platit.