konec 1. SC Znojmo FK – FC Slovan Liberec
4:1
(0:0)
Komentuje: Roman Zajíček
 
90+2
Znojmo právě vstřelilo branku!
Tak to už je debakl pro liberecký tým. V samostném závěru se dostal na hranici velkého vápna VÁCLAV VAŠÍČEK a jeho přízemní střela končí bezpečně v síti. Pochvalu zaslouží Haurdič, jenž krásným pasem vybídl spoluhráče ke skórování. Asistence: Anes Haurdič.
 
86
Znojmo právě vstřelilo branku!
Tak tohle si za rámeček brankář Kovář nedá. Dostal malou domů a měl míč bezpečně pod kontrolou. Jenže VÁCLAV VAŠÍČEK ukázal jak se bojuje o záchranu. Důrazným skluzem naprosto čistě odzbrojil gólmana a je to už 3:1.
 
62
Znojmo právě vstřelilo branku!
Liberec během krátké chvíle totálně propadl v defenzivě a využil toho TOMÁŠ CIHLÁŘ, který hlavičkoval naprosto přesně do protipohybu brankáře Kováře. Důležitým faktorem byla šikovnost Reljiče, jenž si podržel míč na kopačkách a nabídl parádní centr spoluhráči. Asistence: Miloš Reljić.
 
59
Znojmo právě vstřelilo branku!
Domácí se zaslouženě radují z vyrovnání. Zasloužil se o to jednak centrující Hříbek a jednak střílející NERMIN CRNKIĆ. Ten se dostal k odraženému míče a propálil brankáře Kováře. Liberecká obrana byla při odkopu míče málo důrazná a razantní.
 
49
Liberec právě vstřelil branku!
Je zde první branka zápasu a radují se hosté. DAVID PAVELKA dostal přesný centr od Kolára na malé vápno a hlavička byla přímo dokonalá. Hrubý neměl vůbec šanci zasáhnout, neměl pomoc od svých obránců a zakončení bylo v podstatě jednoduché. Asistence: Luboš Kolár.