konec Bohemians Praha 1905 – FK Teplice
3:1
(1:1)
Komentuje: Václav Baumann
 
90
Poslední střídání domácích: Budínský nahrazuje Horu.
 
86
Jindřišek zastavil útok hostů jen za cenu žluté karty.
 
84
Další posílení defenzívy přichází ze strany trenéra Klusáčka. Za potlesku ve stoje odchází Petr Nerad, kterého střídá Jan Růžička.
 
81
Klokani hrají ve velké pohodě. Po zblokované střele Nerada se k míči ještě dostal Hora, jehož prudkou bombu musel Grigar vyrazit na roh.
 
75
Bohemians právě vstřelili branku!
Další nebezpečná akce Klokanů už končí brankou, když si na přetažený centr Nerada z pravé strany vyskočil nejvýše JAKUB HORA, jemuž stačilo jen míč trknout do brány!
 
72
Domácí posilují záložní řadu, Jeremenko totiž střídá Lietavu.
 
71
Tepličtí podruhé střídají: Vůch si zahraje místo Vachouška.
 
70
Nivaldo si pustil míč před sebe a ířil do brejku, Pauschek ho raději zastavil i za cenu žluté karty.
 
69
Po další přímočaré akci střílel Rada, ale jeho utajenou střelu přes obránce nakonec Klimpl vychýlil natolik, že se balón dokutálel vedle tyče zkoprnělého Grigara.
 
63
Bohemians právě vstřelili branku!
Rychlý kontr domácích zužitkoval PETR NERAD, jehož na hranici ofsajdu vysunul Lietava. NERAD pak z úhlu postupoval na Grigara, kterého chytře obstřelil a balón zapadl přesně k tyči!
 
60
Nerad si u půlicí čáry chytře počíhal na faul od Hoška, teplický obránce za něj navíc vidí žlutou kartu.
 
53
Pohledná kombinace Klokanů se přes Radu přenesla až do pokutového území k Bartkovi, jehož skrytou střelu ale Grigar pokryl.
 
52
Rada u postranní čáry tvrdě sejmul Litsingiho, jenž se s řevem sesunul k zemi a mísí být ošetřen. Rada viděl za své počínání kartu žluté barvy.
 
47
Po dobré práci Hory na levém křídle se míč přes Radu dostal do druhé vlny pro nabíhajícího Kalinu, který táhlou střelou jen těsně minul hostující bránu.
 
43
Bohemians právě vstřelili branku!
JOSEF JINDŘIŠEK se chopil exekuce přímého kopu a provedl to naprosto parádně, jelikož obstřelil zeď a balón zakroutil přesně k tyči!
 
42
Brankář Grigar proti rozhodnutí protestoval tak vehementně, až dostal žlutou kartu.
 
41
Radův postup byl těsně před pokutovým územím zastaven nedovoleně Klimplem, domácí budou mít výhodu přímého kopu z hodně dobré pozice. Maroš Klimpl navíc vidí žlutou kartu.
 
40
Odpovědět mohl Rada, který se dostal k balónu po průniku Pauscheka. Jeho následná rána z dvaceti metrů ale těsně přeletěla hostující bránu.
 
38
Teplice právě vstřelily branku!
Do ideálního centru Jindráčka z pravé strany se hlavou opřel nehlídaný MARTIN FENIN a prostřelil Berkovce!
 
35
Salami odchází ze hry, zřejmě kvůli zranění. Místo něj jde do boje Martin Fenin.
 
34
Postupná kombinace Teplic skončila u Vachouška, který se dostal ke střele zpoza šestnáctky. Berkovec se ale nenechal zaskočit a střelu směřující k tyči dobře zastavil.
 
32
Oba celky teď trápí mizerné přihrávky. Změnil to až přesným centrem Jindřišek, jenž ve vápně oslovil Horu. Ten ale ve výskoku zamířil hlavou těsně vedle pravé Grigarovy tyče.
 
20
Po šanci Hory, kterou na poslední chvíli tepličtí obránci vyřešili, zamířil do brejku Salami. Na polovině hřiště balón trestuhodně podskočili domácí obránci a Salami tak šel od půlicí čáry sám na bránu. Měl spoustu času na zakončení, tváří v tvář Berkovcovi ale naprosto selhal, když dokázal domácího brankáře jen napálit do nohou.
 
18
Pauschek se protlačil až do pokutového území, kde využil teplického nedůrazu a zblízka se dostal ke střele. Ta ale nakonec mezi tři tyče nezamířila.
 
4
Štěpán Vachoušek se dostal k centru na hranici malého vápna, kam chybně vyběhl brankář Berkovec. Domácí gólman centr totálně podběhl, Vachoušek však zvládl pod tlakem balón namířit jen na Salamiho, který už zblízka nedokázal balón usměrnit do odkryté brány.