konec FC Viktoria Plzeň – FC Slovan Liberec
6:0
(4:0)
Komentuje: Marek Kratochvíl
 
80
Plzeň právě vstřelila branku!
Petrželu podrazil ve vápně Sackey a Plzeňané mohli kopat pokutový kop! Toho se ujal nováček na hřišti MICHAL ĎURIŠ a s přehledem jej proměnil, a to dokonce dvakrát, neboť jej musel po předčasném vběhnutí do šestnáctky od některého ze spoluhráčů opakovat – 6:0.
 
66
Plzeň právě vstřelila branku!
Tak vzývaný pětigólový příděl je na světě! Koláře nechali Luckassen se Sackeym proběhnout s balonem až k brankové čáře a odcentrovat na úplně volného MILANA PETRŽELU, který zakončoval do úplně odkryté branky – 5:0!
 
32
Plzeň právě vstřelila branku!
Tak to byla fotbalová nádhera a Viktoria vede už o čtyři branky! Kovaříkův centr vyrazil Hroššo jen před sebe, kde se jej ujal PATRIK HROŠOVSKÝ. Ten si nejprve krásně obhodil napadajícího obránce a poté z voleje zamířil přesně k levé tyči branky Slovanu – 4:0.
 
22
Plzeň právě vstřelila branku!
Další rána do černého z přímého kopu! Tentokráte se o přesnou střelu kolem zdi postaral VÁCLAV PROCHÁZKA, který balon poslal k zemi po levé ruce brankáře Hrošša. Ten ale proti tomuto pokusu neměl nejmenší nárok – 3:0!
 
13
Plzeň právě vstřelila branku!
A je to 2:0! Rychlý přechod do útoku dokázal zakončit MILAN PETRŽELA, který si ve vápně ještě zasekl balon a následně vypálil. Jeden z libereckých obránců si pak balon hodně nešťastně srazil do vlastní branky. Míč přeloboval bezmocného Hrošša a skončil za jeho zády – 2:0!
 
2
Plzeň právě vstřelila branku!
Tak to byla parádní branka na úvod dnešní zápasu, o kterou se postaral z přímého kopu Jan Kovařík! Přes balon mu nejprve přeběhl Patrik Hrošovský, pak už se ale rozběhl ke střele právě Kovařík, který díky šťastné teči SERGEJE RYBALKY překonal brankáře Hrošša – 1:0.