konec Bohemians Praha 1905 – FC Slovan Liberec
1:0
(1:0)
Komentuje: Václav Baumann
 
90+2
Ivan Lietava za potlesku domácích tribun opouští hřiště, poslední vteřiny si zahraje Klavík.
 
87
Kouč Klusáček posílá do hry Nerada, ze hřiště odchází Bartek.
 
86
Luckassen opouští hřiště, posledním libereckým žolíkem je Matěj Káva.
 
85
Lietava vybojoval vhazování pro Klokany. Pavelka však nedbal rozhodnutí sudího a sám míč vhodil do hry, za což následně spatřil žlutou kartu.
 
74
Z brejku pak zahrozil Pavelka, jehož křižná přízemní střela jen těsně minula domácí bránu.
 
72
Střídají i domácí: Moravec místo Jeremenka.
 
70
...Douglas se Sackeyem jdou do akce.
 
70
Hosté dvakrát střídají. Hřiště opouští Budnik s Jarolímem...
 
68
Kováč teď vytvořil nevídanou hrubku. vysoký centr totiž naslepo poslal hlavou za sebe v domnění, že ho prodlouží na brankáře Hrošša. U pokutového území ale číhal Jakub Hora, který chtěl vyběhnutého gólmana přehodit, Hroššo se ale dobře natáhl a balón zbrzdil. Kováč se pak rychle vrátil a na poslední chvíli míč vykopl.
 
63
Po Coufalově střele byl na hranici pokutového území faulován Kolár. Z následného přímého kopu vypálil technicky Rybalka, jeho pokus ale skončil těsně vedle Berkovcovy tyče.
 
62
Po nakrátko rozehraném rohu se k balónu kousek za šestnáctkou dostal Coufal, jehož bomba orazítkovala břevno Berkovcovy svatyně.
 
56
Jindřišek zkusil vyslat střílený centr na vzdálenější tyč, brankář Hroššo byl ale v pozoru a balón směřující pod břevno vyrazil.
 
45
Bohemians právě vstřelili branku!
Nebezpečný centr Pauscheka hosté odvrátili jen ke Kalinovi, který pak vyslal na Hrošša prudkou střelu. Liberecký brankář ji dokázal vyrazit nad sebe, pak už se ale k balónu nedostal, neboť hodně důrazný byl na malém vápně IVAN LIETAVA, který postrčil míč do brány!
 
36
Coufal z pravé strany zřejmě centroval, balón ale zkroutil natolik, že si to namířil přímo do šibenice domácí brány. Gólman Berkovec ale rychle zareagoval a míč dokázal zpod břevna vytáhnout.
 
29
Po následném rohu hlavičkoval těsně nad nehlídaný stoper Krch.
 
28
Paschek dobře nacentroval na malé vápno, brankář Hroššo chtěl míč vyrazit, to se mu ale povedlo jen částečně. Na Lietavu pak zírala odkrytá brána, jeho střelu ale z brankové čáry vykopl obětavý Coufal.
 
21
Další rukou zahrál Jarolím a i on dostává za své počínání žlutou kartu.
 
14
Budnik za polovinou hřiště přesprintovával Cseha, který pak zatáhl za záchranou brzdu v podobě zdvižené paže, kterou zastavil míč. Jasná žlutá karta, neboť Budnik byl u postranní čáry a nejednalo se o vyloženou gólovou příležitost.
 
7
Rada dohrál Coufala, za což po krátké výhodě Libereckých dostává žlutou kartu.
 
5
Další příležitost domácích. Po rohovém kopu se k zakončení opět protlačil Lietava, hradbu těl ale nepropálil. Následně ještě odražený míč v dobré pozici nakopl Rada, ale jeho pokus letěl hodně vedle.
 
2
Hned v úvodu obrovská šance Klokanů! Kalina se dobře uvolnil na levé straně a naservíroval míč na malé vápno, kde byl Lietava silnější než Kováč, z otočky ale Hrošša nepřekonal. Liberecký gólman si připsal kvalitní zákrok.