konec SK Slavia Praha – FC Slovan Liberec
2:1
(1:1)
Komentuje: Václav Baumann
 
90
V době, kdy začíná tříminutové nastavení, začíná i liberecký tlak. Frýdek však po centru Kolára hlavičkoval jen do Rakovana.
 
86
Karol Kisel odchází ze hřiště a dočkává se potlesku ve stoje. Poslední minuty si místo něj zahraje Prošek.
 
80
Liberec naposledy střídá. Pimpara nahrazuje Rybalku.
 
79
Rybalkův rohový kop odvrátili slávisté jen za vápno, kde číhal Pavelka. Jeho rána se ale mezi tři tyče nevešla.
 
77
Hosté posílají do hry Kušníra, který si zahraje místo Coufala.
 
76
A penaltu chtějí i slávisté! Koreš prošel po levé straně přes Fleišmana, který ho pak ve vápně podrazil. Píšťalka rozhodčího ale zůstala němá.
 
73
To se vůbec nelíbilo Šuralovi, který vzal míč a vztekle ho nakopl na tribunu, za což uviděl žlutou kartu.
 
72
Neskutečné! Sudí Jílek nejprve nařídil penaltu po zákroku Škody, který ve vápně čistým skluzem odpálil míč Rabušicovi. Pak ale uznal svou chybu a nařídil jen vhazování pro Liberec.
 
69
A střídá i Liberec: Sackey přepouští místo Kolárovi.
 
68
Mario Lička jde ze hry, kam naskakuje Gecov.
 
63
Slavia právě vstřelila branku!
MARTIN JUHAR vyslal z přímého kopu prudkou ránu, kterou Frýdek vychýlil mimo dosah Kováře!
 
57
Šural dostal nabito ke střele z dobrých dvaceti metrů. Ta sice měla razanci, ale letěla jen do míst, kde stál Rakovan.
 
52
Juhar si zaběhl na dlouhý pas z hloubi pole, dostal se před Kováče a vyběhnutému Kovářovi nasadil jesle. Jeho střela ale neměla potřebnou razanci a Kováč ji v poklidu dostihl na malém vápně.
 
46
Kisel se prohnal středem hřiště a pasem do strany oslovil Koreše. ten se ve vápně trochu se štěstím dostal ke střele, tu ale z ideální pozice poslal vedle levé Kovářovy tyče.
 
45
Velký závar před libereckou bránou gólem neskončil. Nejprve Juhar z levé strany oslovil Kisela, ten ale z malého vápna míč usměrnil mimo. Slávisté ale balón ještě vybojovali a k nebezpečné střele se dostal Zmrhal, jeho křižná rána však těsně minula hostující branku.
 
42
Nitrianský má zřejmě zdravotní potíže a musí střídat. Místo něj jde do hry Koreš.
 
27
Rybalkův roh nejprve Rakovan vyboxoval. Ukrajinský záložník se ale opět dostal k míči, jenže jeho zasekávačku přečetl Dostál a ihned pelášil do brejku. To Rybalka nemohl dopustit a skluzem za žlutou kartou ho poslal k zemi.
 
25
Slavia právě vstřelila branku!
Fleišmanovu přihrávku na Šurala excelentně přečetl Dostál, jenž ihned vysunul přihrávkou na levé křídlo Nitrianského. Ten pak přihrávkou do druhé vlny oslovil MARTINA JUHARA, který z deseti metrů dokázal propálit Kováře!
 
21
Neves vyslal z levého křídla přízemní centr, kterým hledal Juhara. Ten sice při pokusu o střelu promáchl, ale balón se dostal za něj ke zcela volnému Kiselovi. Slávistický kapitán byl však celou situací natolik zaskočen, že z ideální pozice míč nasměroval mimo tři tyče.
 
14
Šural se prosmýkl po levé straně až do pokutového území, kde si o míč říkal osamocený Frýdek, Šural byl ale sobec a odhodlal se ke střele, kterou slávisté zablokovali. Balón se ale odrazil právě k volnému Frýdkovi, jenž se zasekávačkou do středu hřiště uvolnil ke střele, kterou musel bravurním zákrokem zlikvidovat Rakovan.
 
11
Juharův rohový kop Liberečtí odvrátili jen za hranici velkého vápna, kde se do míče opřel halfvolejem Mario Lička. Po jeho skákavém pokusu se Kovář marně natahoval, ale nakonec měl štěstí, neboť balón skončil těsně vedle jeho pravé tyče.
 
9
Liberec právě vstřelil branku!
MICHAEL RABUŠIC si nikým nehlídán naběhl na pas za obranu a tváří v tvář Rakovanovi zakončil chladnokrevným lobem!
 
4
Slavia byla blízko vedení! Juharův centr se na zadní tyči snesl přímo na hlavu Nevese, ten však těsně míjí branku Slovanu.