konec Bohemians Praha 1905 – FC Zbrojovka Brno
1:1
(0:1)
Komentuje: Václav Baumann
 
90+13
Skalák za svůj pomalý odchod z trávníku ještě dostal žlutou kartu.
 
90+11
Neuvěřitelné! Rada ideálním pasem za obranu vyslal Klavíka, který byl zřejmě v ofsajdu, ale praporek pomezního zůstal dole. Adam Klavík pak udělal kličku brankáři a mohl zakončit do prázdné brány, zakopl však o drn a jeho slabý pokus vykopl z brány vracející se Košťál.
 
90+10
Matěj Štochl jde na poslední minuty oživit ofenzívu Klokanů, místo mu uvolnil Bartek.
 
90+9
Hosté před rohem stahují Paška, do hry vbíhá Markovič.
 
90+8
Skalák postupoval z úhlu na Berkovce, domácího gólmana ale nepřekonal. Bude z toho alespoň roh.
 
83
Ještě před rohem, který domácí ubránili jen za cenu autu, vystřídal Hyčka Lutonského.
 
80
Po rohovém kopu Budínského se k hlavičce protlačil Šmíd, míč ale poslal těsně vedle pravé Hladkého tyče.
 
78
Obrovskou šanci měl Klavík. Domácího útočníka si hosté příliš nevšímali, proto se střídající hráč odhodlal ke střele z úhlu, kterou Košťál vychýlil mimo tři tyče.
 
72
Hráči i rozhodčí se vrací zpět na trávník.
 
64
Všichni hráči opustili hrací plochu!
 
63
Hra je ale opět přerušena. Z domácího kotle se valí dým, ale důvodem je sektor hostujících fanoušků, kteří s největší pravděpodobností demolují útroby stadionu.
 
62
Bohemians právě vstřelili branku!

Balón si na nzačku pokutového kopu postavil JOSEF JINDŘIŠEK, který prudkou střelou do šibenice nedal Hladkému žádnou šanci!
 
61
Po něm domácí dlouho operovali dlouho u vápna Brna, a nakonec je to po faulu Fischera penalta!
 
60
Klavík se dostal po hlavičce Budínského do gólové šance, jeho střelu z deseti metrů, ale Košťál na poslední chvíli zblokoval na roh.
 
54
Zničehonic ale velká šance pro Brno! Cseh trochu otálel s rozehrávkou, čehož využil Kroupa a domácího stopera obral o míč. Zkušený útočník pak ale zazmatkoval, když mohl ještě sám postupovat dál, ale odhodlal se ke střele z hranice velkého vápna, která byla hodně slabá a Berkovec ji v klidu pokryl.
 
52
Souhra střídajících Klavíka s Budínským mohla přinést velkou šanci. Mladý útočník vysunul narážečkou Budínského, ve vápně byl ale u míče o chvíli dříve brankář Hladký, který uťal příležitost domácích.
 
51
Po Budínského rohu hlavičkoval ve skrumáži zřejmě Klavík, Hladký se ale vytáhl perfektním zákrokem.
 
49
Bartek mířil za dlouhým balónem, u kterého byl ale dříve brankář Hladký. Bartek se pak sice zkoušel brněnskému gólmanovi vyhnout, úplně se mu to ale nepodařilo, za což je potrestán žlutou kartou.
 
46
...Klavík s Budínským naopak mají možnost zazářit.
 
46
Bohemians 1905 do druhé půle dvakrát vystřídali. Do hry už se nepodívají Hora s Neradem...
 
36
Karel Kroupa pelášil do protiútoku, což nemohl dopustit domácí stoper Šmíd, jenž ho rukama poslal k zemi. Zasloužená žlutá karta pro Šmída.
 
31
Brno právě vstřelilo branku!

V době, kdy se obvázaný Bartek vrátil zpět do hry, domácí inkasují. Po centru z levé strany zůstal na malém vápně trestuhodně neobsazen TOMÁŠ JANOTKA, jemuž stačilo jen usměrnit balón do sítě!
 
24
Po průniku Moravce chtěl hlavičkovat Bartek, vysoký centr ale jen lízl. Balón ještě doběhl Růžička, jenž oslovil zcela volného Horu, ten ale volejem z deseti metrů vydatně přestřelil hostující bránu.
 
5
Tentokrát se roh Lutonského odrazil za vápno ke Skalákovi, jenž mířil povedeně do šibenice, Berkovec se ale vyznamenal parádní robinzonádou.