konec SK Sigma Olomouc – 1.FC Slovácko
2:2
(1:2)
Komentuje: David Jahoda
 
55
Olomouc právě vstřelila branku!
Stav utkání je znovu srovnán! Skvěle načasovou přihrávkou vybídl David Houska k úniku MICHALA ORDOŠE, který se dostal za hostující obranu, posléze až před brankáře Melichárka. Přízemní střelou rozradostnil olomoucké fanoušky.
 
32
Slovácko právě vstřelilo branku!
Hosté během dvou minut otáčí skóre utkání ve svůj prospěch. Další přesný centrovaný pas měl tentokrát na svědomí Reinberk, ovšem autor branky je stejný. MILAN KERBR byl už sice ve velkém úhlu, přeci jenom však dokázal vypálit, což stačilo. Přesouvající se Blaha si totiž srazil míč do sítě sám!
 
30
Slovácko právě vstřelilo branku!
Jako blesk z čistého nebe teď udeřilo Slovácko! Od rohového kopu našel Valenta přesným míčem hlavu MILANA KERBRA, který se v pokutovém území Sigmy vyšplhal nejvýše ze všech. Balon šel přímo do šibenice, kam nemohl Blaha dosáhnout.
 
11
Olomouc právě vstřelila branku!
Míč si k exekuci stejně jako před chvíli postavil DAVID HOUSKA. Tentokrát se z téměř totožné situace parádně trefil do levého horního rohu branky Slovácka. Melichárek se sice zavěsil do vzduchu, jeho tygří skok ale k zabránění první branky zápasu nestačil.