konec FK Dukla Praha – FK Jablonec
1:1
(1:1)
Komentuje: Tereza Švandová, Jan Švanda
 
90
Poslední střídání na straně Jablonce. Z trávníku odešel Hubník, nahradil ho Rossi.
 
89
Obrovská šance hostů, která přišla po standardní situaci! Rohový kop zahrávali Jablonečtí nakrátko, po následném centru Nováka hlavičkoval v pokutovém území Kysela a balon orazítkoval pravou tyč!
 
84
Střídání také na straně Jablonce. Trávník opustil Kopic a vběhl na něj Vukadinovič.
 
84
Dukla potřetí vystřídala. Z hřiště odešel Mareš, kterého nahradil Malý.
 
83
Další velká šance domácích! Néstor Albiach jemně hlavou přistrčil míč Pospěchovi, který v pokutovém území okamžitě levačkou vypálil. Trefil však pouze před sebou stojícího Beneše.
 
80
Velkou šanci si vypracovala Dukla. Mareš odcentroval z levé strany do šestnáctky a Néstor Albiach hlavou těsně přestřelil.
 
79
Štetina zastavil nedovoleně pronikajícího Loučku a uviděl od rozhodčího žlutou kartu.
 
78
Střídání také na straně Dukly. Božič není schopen pokračovat ve hře, na trávníku se proto místo něj objevuje Vorel.
 
77
Hosté poprvé vystřídali. Hřiště opustil Vaněk, kterého nahradil Piták.
 
67
Romera mohl poslat domácí do vedení. Néstor Albiach našel centrem Pospěcha, který španělskému obránci přiťukl hlavou míč. Gólman Špit ale jeho přízemní střelu zblízka nohou výborně vykopl.
 
65
První střídání v tomto utkání. Ze hřiště odešel domácí záložník Kalouda, kterého nahradil Marek Hanousek.
 
64
První žlutou kartu utkání obdržel Kubista z Jablonce.
 
55
Po rohovém kopu udělal chybu Néstor Albiach, který pouštěl míč po hlavičce za brankovou čáru, zapomněl však na stojícího Třešňáka, který zblízka zakončoval. Dopustil se ale útočného faulu a kopat se bude proti bráně hostů.
 
52
Dukla nebyla daleko od druhého gólu. Néstor Albiach individuálně pronikl až k pokutovému území, uvolnil se ke střele přes Nováka a jeho rána levačkou prosvištěla kolem pravé tyče Špitovy brány!
 
41
Jablonečtí byli blízko druhému gólu. Třešňák v pokutovém území odcentroval levačkou na Hubníka, který hlavičkoval přesně k levé tyči. Rada ale bravurně vyškrábl balon na roh.
 
38
Jablonec právě vstřelil branku!
Hosté srovnávají ze standardní situace. Kopic z rohového kopu načechral míč do pokutového území, kde nejvýše vyskočil Vaněk. Jeho hlavičku na brankové čáře ještě hrudí stačil odvrátit Gedeon. Míč se ale dostal přesně ke kopačkám MICHALA HUBNÍKA, který z bezprostřední blízkosti rozvlnil síť.
 
24
Na druhé straně měl hodně práce gólman Špit, který po centru Mareše odvrátil v poslední chvíli balon před Pospěchem. Pokud by míč nezasáhl, střílel by útočník Dukly do opuštěné brány.
 
23
Velkou šanci si vytvořili Jablonečtí. Po narážečce mířil Třešňák přesně k pravé tyči, Duklu však podržel gólman Rada, který jeho přízemní ránu vyrazil. K dorážce se už hosté nedostali. Gedeon odkopl míč do bezpečí.
 
23
Kalouda zahrával rohový kop, po signálu se nakonec dostal míč až k Pospěchovi, který pohotovou ranou bez přípravy přes hlavu přestřelil bránu.
 
16
Další příležitost Dukly! Romera zachytil u pravé pomezní čáry přihrávku hostů, posunul míč dopředu Kaloudovi, který našel Pospěcha, jehož křížná střela pravačkou v pokutovém území skončila kousek vedle pravé tyče Špitovy brány.
 
11
Dukla právě vstřelila branku!
Pražané udeřili z první vážnější akce zápasu. Bezprostředně po rohovém kopu sice domácí bránu neohrozili, k míči se ale ještě dostal Hlinka, který ho vrátil až ke Gedeonovi. Ten parádním pasem našel v pokutovém území nabíhajícího JOSÉHO ANTONIA ROMERU, jenž hlavičkou poslal balon přesně k pravé tyči.