konec FK Dukla Praha – FC Zbrojovka Brno
2:1
(1:1)
Komentuje: Tereza Švandová, Jan Švanda
 
90+3
Žlutou kartu obdržel hostující Fischer.
 
90+2
Definitivní pojistku vítězství měl na kopačce Néstor Albiach. Jeho první pokus však odhlavičkoval z brankové čáry jeden z hostujících obránců, druhý pak skončil na břevně!
 
88
Za ostrý zákrok na Romeru obdržel žlutou kartu brněnský obránce Pernica.
 
87
Domácí posilují defenzivu. Z trávníku odešel Mareš a na jeho místo nastoupil zkušený stoper Vorel.
 
84
Zbrojovka naposledy vystřídala. Závěrečné minuty si zahraje Škoda, který nahradil Skaláka.
 
80
Parádní fotbalový moment v podání obránce Dukly Vrzala, který se po rohovém kopu dostal na levé straně pokutového území k odraženému míči a levačkou orazítkoval ranou z první pravou tyč Hladkého brány. Gólman Brna si na míč lehce sáhl.
 
76
Zbrojovka vystřídala. Z trávníku odešel Pašek, kterého nahradil Hyčka.
 
76
Ostrý zákrok předvedl Štetina, který poslal k zemi Markoviče. Stoper Dukly uviděl žlutou kartu.
 
74
Domácí podruhé vystřídali. Kalouda přepustil místo na hřišti Malému.
 
73
Mareš se zbavil u pravé pomezní čáry Husára, který ho fauloval a obdržel žlutou kartu. Dukla bude zahrávat přímý volný kop.
 
72
Hosté poprvé vystřídali. Trávník opustil kapitán Zavadil, vběhl na něj Přerovský.
 
66
Dukla byla blízko třetímu gólu. Pospěch získal míč na útočné polovině, zbavil se kličkou protihráče a v přečíslení dva na jednoho ho předložil Kaloudovi. Toho ale v čisté šanci vychytal brankář Hladký. Z pokračující akce se ještě balon dostal k Pospěchovi, který se pokusil o lob, jeho střela ale skončila nad břevnem.
 
54
Dukla právě vstřelila branku!
Pražané otáčejí stav! Míč po přímém volném kopu letěl až do šestnáctky Brna, kde ho odhlavičkoval Pernica jen k nohám Marka Hanouska. Ten z přibližně 20 metrů bez přípravy vypálil a balon v šestnáctce usměrnil do brány ZBYNĚK POSPĚCH.
 
53
Ostrý zákrok Janotky na Mareše, hostující obránce obdržel žlutou kartu. Dukla bude z přibližně 25 metrů zahrávat přímý volný kop.
 
51
Pěkná individuální akce v podání Romery, který na pravé straně nasadil jesličky Husárovi. Poté centrem hledal před bránou Pospěcha, v poslední chvíli ale odvrátil míč na roh Schuster.
 
46
Domácí o poločasové přestávce poprvé vystřídali. Místo Hlinky vběhl na trávník navrátilec Marek Hanousek.
 
43
Dukla právě vstřelila branku!
Domácí se těsně před pauzou dočkali vyrovnání. Kalouda načechral balon po rohovém kopu do šestnáctky, Božič ho hlavou prodloužil před bránu, kde číhal ZBYNĚK POSPĚCH. Útočník Dukly pak střelou zblízka rozradostnil Julisku.
 
32
Po standardní situaci přišla obrovská příležitost Dukly! Néstor Albiach po signálu našel na hranici pokutového území nabíhajícího Mareše, na kterého hostující obrana zapomněla. Jeho rána z první mu ale nesedla, k dorážce se pak dostal Štetina, bránu však přestřelil.
 
27
Obrovská šance Dukly! Hlinka pěknou přihrávkou uvolnil do pokutového území Néstora Albiacha, ten si zasekl míč, jeho následnou ránu levačkou ale brankář Hladký vyrazil.
 
23
Velká šance Dukly! Mareš našel z levé strany přesným centrem ve vápně osamoceného Kaloudu, kterému se však pokus levačkou nevydařil podle představ. Se slabou střelou neuspěl a gólmana Hladkého nepřekonal ani dorážející Pospěch.
 
13
Fanoušci na Julisce jásali předčasně. Ránu Mareše vyrazil Hladký jen před sebe a Pospěch dopravil míč do prázdné brány, jenže se nacházel v ofsajdu a rozhodčí branku neuznali.
 
9
Brno právě vstřelilo branku!
Zčistajasna úvodní branka duelu! Skalák vyhrál na pravé straně u pomezní čáry souboj s Vrzalem, poté přesným centrem našel před brankou nabíhajícího MIROSLAVA MARKOVIČE, který pohodlně do poloodkryté brány skóroval.