konec AC Sparta Praha – FC Baník Ostrava
4:1
(1:1)
Komentuje: Tomáš Kohlmann
 
90
Sparta právě vstřelila branku!
Večer afrických střeleckých premiér na Letné pokračuje! Vacek předal míč k levé hranici pokutového území TIEMOKO KONATÉMU, jenž si balón posunul na pravačkou a nekompromisní střelou překonává Bártu! I pro Konatého se jedná o první ligovou trefu ve sparťanském dresu.
 
89
Poslední střídání Baníku, Jakuba Rolince na závěrečné desítky sekund nahrazuje Dominik Kraut.
 
87
Závěrečná změna ve sparťanské sestavě. Bořek Dočkal dnes asistoval u všech tří branek a dočkává se mu zaslouženého aplausu od letenských fanoušků. Ve hře se objevuje Tomáš Přikryl.
 
80
Další střídání Sparty, Bednář za potlesku domácích fanoušků předává zápasovou štafetu Vackovi.
 
75
Poprvé mění sestavu i sparťanský generál Lavička, do hry vysílá Tiemoko Konatého, stažen ze zápasu je Krejčí.
 
73
Druhé střídání hostů ze Slezska, Martin Foltýn ke svým srpnovým dvacátým narozeninám dostává dárek v podobě startu ve šlágru na pražské Letné. Místo na hřišti mu uvolnil David Petrus.
 
66
Sparta právě vstřelila branku!
Drtivý úder Sparty! V krátkém rozmezí se domácí soupeři výrazně vzdalují. Dočkal od postranní čáry posunul míč JOSEFU HUŠBAUEROVI, jenž z dálky vystřelil, brankář Bárta jeho ránu nedokázal zkrotit a míč mu proklouzl do sítě!
 
64
Sparta právě vstřelila branku!
Sparťané se ujímají vedení! Střelcem branky je znovu COSTA NHAMOINESU, tentokrát už ale po Dočkalově centru zacílil do soupeřovy branky a k obrovské radosti Generali Areny se bývalý obránce polského Lubinu dočkal první branky v novém působišti!
 
63
Dalším žlutě potrestaným hostem je Martin Lukeš za ostrý zákrok v souboji kapitánů na Lafatu.
 
56
Prvním žlutě napomenutým fotbalistou dnešního duelu je ostravský středopolař Lukáš Droppa.
 
45
Hosté do druhého poločasu střídají, Daniela Holzera nahradil Vojtěch Engelmann.
 
37
Sparta právě vstřelila branku!
Bouře radosti na Letné! Dočkalův centr hlavou nasměroval za Bártova záda JOSEF HUŠBAUER a maže manko domácích!
 
28
Hosté se drali do další obrovské příležitosti, snahu Fantiše s Rolincem však nadvakrát dokázal výborně zlikvidovat brankář Vaclík.
 
26
Baník právě vstřelil branku!
Po zmíněném rohovém kopu hostům parádně vyšel rychlý protiútok! Rozběhli se do otevřené sparťanské obrany a v závěru akce si Holzerův centr před dobíhajícím Fantišem srazil do vlastní branky COSTA NHAMOINESU.
 
18
První výrazná šance Sparty! Po pravém křídle pronikl k centru Dočkal, přesným pasem našel rozběhnutého Hušbauera, ten ale těsně míjí ostravskou branku.