konec FK Mladá Boleslav – FC Slovan Liberec
4:0
(2:0)
Komentuje: Marek Kratochvíl
 
89
Štípek teď ještě pobavil diváky svými technickými finesami, následně si ale vysloužil žlutou kartu za faul na Rabušice.
 
84
Jiří Štajner odchází ze hřiště za bouřlivého potlesku tribun. Na hřišti ho nahradí jmenovec, Jiří Jeslínek.
 
82
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Mladá Boleslav navazuje na včerejší gólové hody Plzně a střílí čtvrtou branku! Byl u toho právě z Plzně hostující Štípek, který si výborně navedl balon do středu hřiště a následně jej posunul k volnému JANU KYSELOVI. Ten se pak tváří v tvář Kovářovi nemýlil, a přestože si liberecký brankář na balon sáhl, vyrazit jej nedokázal. 4:0.
 
78
Poslední střídání připravili také Liberečtí. Dzon Delarge jde ze hřiště, nahradil ho Vojtěch Hadaščok.
 
77
Ondřej Zahustel dostal nějakou křeč a bude střídán. Na hřišti ho nahradí David Štípek.
 
72
Tak Jakub Mareš se přece jen podívá na hřiště. Nahradí Martina Nešpora.
 
71
No a nyní mohl běžet Rabušic sám na branku, při kličce ho ale podrazil domácí záložník Jarolím. Rozhodčí však namísto toho ukázal žlutou kartu za simulování právě Rabušicovi. Za protesty pak dostává stejné napomenutí také Kováč.
 
65
U sektoru libereckých fanoušků nyní zasahují hasiči. Pavelka mezitím poslal k zemi Jarolíma a obdržel od rozhodčího Proskeho žlutou kartu.
 
59
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Tak to už bude pro hosty nesmírně složité! Jarolím si vzal na starost exekuci standardní situace a odcentroval do vápna přesně na hlavu JIŘÍHO ŠTAJNERA, který se trefil parádně mimo dosah brankáře Kováře, a střílí tak gól svému bývalému týmu. 3:0!
 
57
Fleišmana teď velmi nevybíravě poslal k zemi Martin Nešpor a za svůj zákrok vidí žlutou kartu.
 
51
Štajnerův centr nyní dokázali domácí zakončit, ale hlavičku pod břevno dokázal Kovář vyrazit.
 
46
Liberec do druhého poločasu hned dvakrát střídá. Huška s Kalitvincevem nahradil Frýdek s Rabušicem.
 
45+1
Zahustel našel parádním pasem pod sebe Chramostu, kterého ale výborným zákrokem vychytal Kovář! Balon vyrazil do Nešpora, od něhož se následně odrazil do zámezí.
 
44
To na druhé straně se zase dostal k zakončení liberecký Josef Šural, který se parádně uvolnil kolem Johany, zpoza vápna však orazítkoval jen břevno!
 
43
Chramosta našel výbornou kolmicí za obranu sbíhajícího Zahustela. Jeho zakončení ale zastavil včasným vyběhnutím Kovář.
 
40
Delarge se na hranici vápna dostal přes Johanu, ale když už se hrnul do střelecké pozice, na poslední chvíli přispěchal Kysela a balon mu z pod nohou odkopl.
 
39
Jan Kysela nyní neudržel nervy na uzdě, zezadu podkopl Fleišmana a obdržel po zásluze žlutou kartu.
 
37
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Neuvěřitelný kiks hostujícího gólmana Kováře, který pustil do své branky dalekonosný pokus TOMÁŠE FABIÁNA. Gólová střela přitom mířila na střed branky. 2:0!
 
26
Po rohovém kopu musel Kovář opět zasahovat. Ščuk tečoval balon přímo před brankářem hostů, ale ten dokázal balon fantasticky reflexivně vykopnout.
 
25
Kováři clonil při centru vlastní stoper Kováč a odražený balon mohl skončit druhou brankou. Dorážku Mladoboleslavských ale dokázali Liberečtí vyrazit na rohový kop.
 
8
Nešpor se řítil z poloviny hřiště sám na Kováře, ale vysoký balon nestihl včas zpracovat a Coufal s Kováčem jej dokázali zbrzdit. Následný pokus pak Kovář vyrazil.
 
4
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Po obrovské chybě Liberce se Mladoboleslavští dostávají do vedení. Hušek nedokázal odkopnout zpětnou přihrávku na JANA CHRAMOSTU, který zakončoval do odkryté branky. 1:0!