konec FC Hradec Králové – FC Viktoria Plzeň
0:3
(0:2)
Komentuje: Lucie Rapantová
 
90
Ze hry odchází Rajtoral, kterého nahrazuje Štípek.
 
85
Přihrávku za obranu obdržel Rajtoral, který postupoval sám na Koubka, ale sudí hru přerušil pro ofsajdové postavení. Rajtoral však po hvizdu pokračoval ve hře a balon dopravil do branky. Za tento čin byl potrestán žlutou kartou.
 
81
Tecl se ocitl v další stoprocentní šanci, ale opět ji promarnil. Ve vápně obehrál Hochmeistera a pak zbytečně vymýšlel nesmyslné kličky. Útočník Plzně mohl vystřelit, protože měl před sebou pouze Koubka, ale vymyslel zbytečnou přihrávku, která našla pouze protihráče.
 
79
Ve stoprocentní šanci se ocitl Tecl, ale ten selhal a tutovku neproměnil. Z pravé strany totiž odcentroval balon Rajtoral a Tecl byl sám před Koubkem, avšak pootevřenou branku netrefil.
 
76
Poslední změnu provedl trenér Luboš Prokopec. Na trávník se dostal Malinský, který nahradil Štěpána.
 
74
Zraněný Limberský nemůže pokračovat ve hře, a tak ho nahrazuje Tecl.
 
72
Voltra obtěžovali hned čtyři protihráči, ale to ho vůbec nerozhodilo. Zpracoval si balon a poté se prezentoval prudkou střelou, brankář Kozáčik byl však pozorný a balon lapil do koše.
 
69
První změna v sestavě Plzně. Ze hry odchází Bakoš, kterého nahrazuje Ďuriš.
 
Pořadatelé musí vyklidit domácí sektor.
 
59
Druhá změna v sestavě Hradce. Ze hry odchází Hadaščok, kterého nahrazuje Voltr.
 
52
Marek Plašil fauloval a byl potrestán žlutou kartou.
 
52
Z protesty vyfasoval žlutou kartu Štěpán.
 
48
Plzeň právě vstřelila branku!
Koubek si připsal výtečný zákrok, díky kterému zlikvidoval gólovou šanci, ale Plzeň u balonu zůstala. K další střele se pak dostal Bakoš, který nastřelil Koubkovo břevno. Brankář Koubek celou situaci raději jistil, ale zasahovat nemusel. Lehkou úlohu měl před sebou MARIÁN ČIŠOVSKÝ, ke kterému se balon odrazil a on už jej pouze doklepl do prázdné branky.
 
46
Ligovou premiéru si připíše Kopač, který na trávníku nahrazuje Harbu.
 
38
Plzeň se dostala znovu na útočnou polovinu a byla opět nebezpečná. Kovařík kombinoval s Daridou, který mu pak balon vrátil a Kovařík prudce vystřelil. Střelu tečoval ještě Rajtoral, ale mezi tři tyče se nevešla.
 
30
Domácí obránce si nerozuměl s brankářem Koubkem a adresoval mu malou domů, avšak na podmáčeném terénu míč zpomalil a dostal se k němu útočník Bakoš. Brankář Koubek si připsal důležitý zákrok a včasným výběhem vychytal útočícího Bakoše.
 
29
První hrozba před Kozáčikovou svatyní. K centrovanému balonu se prodral hlavičkující Hochmeister, ale jeho střelecký pokus byl nepřesný a Kozáčik nakonec zasahovat vůbec nemusel. Podle opakovaného záběru míč tečoval Čišovský, ale sudí rohový kop nenařídil.
 
10
Plzeň právě vstřelila branku!
Rohový kop si vzal na starost Darida, který odcentroval míč ke vzdálenější tyči, kde se k balonu dostal hlavičkující VÁCLAV PROCHÁZKA a nádhernou trefou překonal brankáře Koubka. Plzeň pomalu, ale jistě kráčí za titulem.
 
1
Plzeň právě vstřelila branku!
Rajtoral si skvěle zpracoval balon a zpětně jej přihrál pro VLADIMÍRA DARIDU, který si míč připravil na levačku a přesnou trefou poslal Plzeň do vedení. Brankář Koubek nestačil pořádně zareagovat, a tak inkasované brance nemohl zabránit.