konec AC Sparta Praha – FC Vysočina Jihlava
2:2
(0:0)
Komentuje: Marek Kratochvíl
 
89
Václav Koloušek vystřídal ex-Sparťana Jungra.
 
88
Fantastický únik Václava Kadlece, který si obhodil a oběhl hned dva obránce hostů a následně přesně vypálil na zadní tyč. Také Jaromír Blažek se ale dnes překonává a opět zasáhl.
 
83
Výborně se teď uvolnil na pravém křídle Kliment, který hledal Vaculíka. Z podobné situace však jihlavský střelec tentokráte minul.
 
82
Vaculík podle rozhodčího Jílka nafilmoval pád po souboji s Váchou a dostává žlutou kartu.
 
81
Žlutou kartu dostává také jihlavský Tomáš Rada. Zřejmě za protesty.
 
78
Tlak domácího týmu pokračuje a obrat je na spadnutí. Na skvělou hlavičku Kadlece teď dokázal zareagovat ještě lepším zákrokem Blažek.
 
76
Peter Čvirik vystřídal zraněného Tomáše Josla.
 
75
Sparta právě vstřelila branku!

Tak to je nevídané! Šourek nechal ve vápně samotného ROMANA BEDNÁŘE, který hlavičkou vyrovnává a navazuje na předchozí úder Lafaty. Do konce zápasu zbývá patnáct minut a stav je opět nerozhodný.
 
74
Sparta právě vstřelila branku!

Obrovský tlak domácí nakonec využili a snižují stav utkání. DAVID LAFATA se prosadil hlavičkou, kterou dorážel svoji vyraženou střelu. Na dorážku už Blažek zareagovat nemohl, a obrovská ofenzivní síla Pražanů se tak projevila snižující brankou.
 
71
První střídání také na straně hostů. Jan Kliment jde do hry místo Lukáše Masopusta.
 
70
Lafata se dostal ke střele, ale neuspěl a následuje avizované střídání. Roman Bednář jde do hry namísto Vlastimila Vidličky.
 
67
Jihlava právě vstřelila branku!

Neuvěřitelné! Hosté se během dvou minut prosazují po druhé. Tentokráte to byl LUKÁŠ VACULÍK, který se parádně trefil po zpětné přihrávce od Masopusta, opřel balon do tyče, od které se pak odrazil za Vaclíkova záda.
 
65
Jihlava právě vstřelila branku!

Hosté jdou do vedení! Při brejku se dostal po Šimonkově přihrávce k balonu Josl, který jej okamžitě centroval do vápna. Tam zasáhl pro Spartu velmi nešťastně JIŘÍ JAROŠÍK, který si míč ve skluzu srazil do vlastní branky do protipohybu brankáře Vaclíka.
 
60
Tomáš Marek teď nezastihl včas unikajícího Hybše, vypomohl si zatažením za dres a za svůj zákrok byl odměněn žlutou kartou.
 
52
Ze hry jde Ladislav Krejčí. Toho nahradí kamerunský střelec Léonard Kweuke.
 
39
Na druhé měl blízko k první brance Kadlec, který vysoký centr podskočil a následně Lafata, který jej sice nohou zasáhl, ale balon poslal mimo tři tyče jihlavské branky.
 
38
V obrovské šanci se teď ocitl Jungr s Masopustem. Hráči hostů si však spíše překáželi a když už se druhý jmenovaný dostal ke střele, z dobré pozice těsně minul.
 
35
Kadlece v gólové situaci zastavil chybující asistent rozhodčího pro ofsajdové postavení. Opakovaný záznam prokázal opak.
 
30
Další žlutou kartu vidí po faulu na Václava Kadlece Karol Karlík.
 
22
Obrovskou šanci měl teď jihlavský Jungr, který se vydal do brejku. Jeho střelu ale dokázali domácí obránci zblokovat.
 
12
Marek Jungr zasáhl kopačkou Vlastimila Vidličku a po zásluze vidí žlutou kartu.