konec FC Viktoria Plzeň – FK Dukla Praha
4:0
(1:0)
Komentuje: Marek Kratochvíl
 
90
V poslední minutě ještě dostává žlutou kartu František Rajtoral. Hosté budou kopat přímý kop zhruba dvacet metrů od branky Plzně.
 
89
Poslední střídání Plzně. Vladimíra Daridu vystřídal Matěj Končal.
 
88
Plzeň právě vstřelila branku!

A rázem je to 4:0! Stanislav Tecl pláchl hostujícím obráncům a míč předložil před branku osamocenému ROMANU ADAMOVOVI, ten se nemýlil a v poklidu Filipa Radu prostřelil.
 
87
Viktoria střídá. Michala Ďuriše nahradil Martin Zeman.
 
86
Plzeň právě vstřelila branku!

Jako blesk z čistého nebe přišla třetí branka domácích. Horváth dlouhým a přesným pasem našel volného Daridu, který míč z první vracel do vápna Dukly. Tam už si ho našel JAN KOVAŘÍK, který ho uklidil do odkryté branky.
 
79
Borek si dal málem vlastní branku! Centr na Tecla se totiž snažil odvrátit do zámezí, nastřelil ale jen brankáře Radu, od kterého se balon odrazil na rohový kop.
 
78
Zbyňka Pospěcha střídá na posledních zhruba patnáct minut Josef Marek.
 
73
Obrovskou šanci měl teď střídající Roman Adamov, kterému Ďuriš hlavičkou posunul balon přímo před Radu. Tváří v tvář brankáři hostů si ale plzeňský útočník neporadil ideálně. Ďuriš to poté přehnal s důrazem, a Rada tak bude moci odkopávat.
 
68
Avizované střídání se stává skutečností. Roman Adamov se podívá na hřiště místo Marka Bakoše. Ve stejné chvíli střídají také hosté. Místo Luboše Kaloudy jde na hřiště Tomislav Božič.
 
62
Plzeň právě vstřelila branku!

Viktoriáni navyšují své vedení. Po centru Pavla Horvátha si naskočil na hlavičku ve vápně Dukly MARIÁN ČIŠOVSKÝ, zamířil přesně pod břevno a nedal Filipu Radovi šanci zasáhnout. 2:0!
 
49
Marek Bakoš dostává žlutou kartu. Zřejmě za protesty, protože po průniku Pospěcha budou hrát právě domácí.
 
46
Do druhého poločasu naskočil namísto Tomáše Bergera Vojtěch Přeučil.
 
41
Z pravé strany přilétl do vápna další zajímavý centr, kterého se chopil plzeňský Ďuriš. Nedokázal ale prostřelit blok bránících Pražanů a druhý gól Plzně nepřidal.
 
33
Matúš Kozáčik je po několikáté v posledních týdnech vyvoláván plzeňskými fanoušky. Skvělým zákrokem totiž zlikvidoval poměrně solidní ránu hostujícího Pospěcha.
 
32
Byla nařízena penalta pro Duklu! Stanislav Tecl zahrál v pádu rukou.
 
15
Plzeň právě vstřelila branku!

A je to 1:0! Parádně si teď na pravé straně poradil slovenský reprezentant Michal Ďuriš, který se prosmýkl kolem dvou bránících hráčů Dukly a následně odcentroval napříč pokutovým územím přesně na nohu MARKU BAKOŠOVI, který už balon jen doklepl do odkryté branky.
 
6
Procházka sestřelil na polovině hřiště Zbyňka Pospěcha a vidí žlutou kartu.
 
1
Tak to je zajímavý úvod. Po dvaceti vteřinách už po patičce Bakoše uháněl Tecl sám na brankáře a obránce Vorel jej zastavil jen za cenu červené karty! Navíc standardní situace pro Plzeň.