konec FC Hradec Králové – SK Sigma Olomouc
0:2
(0:1)
Komentuje: Lukáš Drapák
 
89
Odchází střelec dvou branek Navrátil, kterého střídá Varadi.
 
89
Hradci dnes asi není souzen dát gól, i když by si to zasloužil. Míč letěl do chumlu před bránou, kde se míč odrážel všude možně, ale ani jeden z Hradeckých nedokázal míč propasírovat do branky.
 
88
Votroci stále obléhají vápno Sigmy, teď se do šance dostal Harba, ale jeho pokus zázračně vyrazil Zlámal na roh.
 
87
Druhé střídání Hanáků, ze hřiště jde Pospíšil a místo něj nastupuje Habusta.
 
85
Dnešnímu utkání přihlíží 3 452 diváků.
 
84
Ten rozehrál Kuliče krásně do vápna, kde ho hlavou nadzvedl Fukal, ten doletěl až k Voltrovi, ovšem hradecký hráč si nedokázal poradit s tím, aby ho dostal mezi tři tyče.
 
82
Hradečtí znovu zatápěli pod kotlem. Harba vystřelil z levé strany, ale pokus mu nesedl tak, jak by si představoval, jenže míč doletěl před bránu, kde ho hlavou o kousek minul jeden z dobíhajících Hradeckých.
 
81
I hosté střídají, když ze hřiště jde dnes aktivní Schulmeister, kterého nahrazuje Petr.
 
78
Z následného přímého kopu proletěl míč vápnem až ke Zlámalovi. Nechybělo mnoho aby ho aspoň jeden z hráčů v bílém dostal za jeho záda.
 
77
Navrátil fauloval Haliloviče na pravé straně a po právu obdržel žlutou kartu.
 
75
Domácí trenér si vybírá poslední střídání. Ze hřiště stahuje obránce Holeše a na jeho místo vysílá útočně laděného Voltra.
 
63
A další obrovská šance Votroků. Po rohovém kopu míč propadl až na Fukala, který stál sám na malém vápně, ale nesmyslně chtěl dát velikou razanci a míč letěl nad.
 
61
Vepřek trefil skluzem Štěpána a dostává žlutou. Hradecký hráč se těžko zvedá z trávníku.
 
59
Halilovič si za svůj zákrok na olomouckého hráče vysloužil žlutou kartu.
 
55
A hned dvě střídání nám připravil hradecký trenér Plíšek. Ze hřiště stahuje ještě Strnada a na jeho místo posílá Schwarze.
 
55
První střídání Hradce. Dolů jde Štěpán a nastupuje Hadaščok.
 
52
Olomouc právě vstřelila branku!
A vidíme druhou branku v síti Tomáše Koubka. Je to znovu JAN NAVRÁTIL, který si navedl míč až k velkému vápnu, kde na nic nečekal a vystřelil. Jeho pokus se hezky zakroutil do pravé šibenice Koubkovy brány. Hradecký brankář byl bez šance.
 
49
Harba se postavil k zahrání standardní situace ze střední vzdálenosti. Jeho pokus prolétl těsně kolem pravé tyče a Zlámal se jen ohlédl.
 
45+1
Halilovič nacentroval do šestnáctky, kde Strnad sklepl míč hlavou pod sebe na Kuliče, ovšem jeho dobrý pokus zblokovala obrana hostů.
 
41
Hostující Ordoš si v souboji počínal velmi tvrdě a po zásluze vidí žlutou kartu.
 
36
Olomouc měl možnost dobré standartky z hranice vápna. Pospíšil svůj pokus směřoval do levé šibenice, ovšem Koubek předvedl parádní zákrok a šanci zneškodnil.
 
35
Doležal měl druhý gól na noze po centru spoluhráče, jenže jeho pokus vykopl z branky Jánošík.
 
33
Strnad vidí první žlutou za faul ve středu hřiště.
 
28
Štěpán si připravil míč na levé straně ke kvalitnímu centr, ten se mu také povedl a nebýt skvělého Zlámala, tak by hlavička Haliloviče spadla do branky.
 
26
Navrátilův centr minul hlavou hradecký stoper, a tak se míč dostal až k Ordošovi, jenž si ho zpracoval a z druhého doteku vystřelil. Koubek byl pozorný a balón chytil.
 
17
Obrovská příležitost hradeckého celku. Z volného kopu letěl míč do vápna, kde ho Jánošík přihrál hlavou na úplně volného Harbu, který měl před sebou odkrytou bránu, jenže svůj pokus nepochopitelně nasměroval do břevna. Následnou dorážku již Zlámal chytá.
 
4
Olomouc právě vstřelila branku!
A hned ze začátku duelu vidíme branku. Michal Ordoš poslal pěkný balón za hradeckou obranu, kam si naběhl JAN NAVRÁTIL, který si přebral míč a kličkou obešel Koubka. Se zakončením již poté neměl problém a poslal míč do odkryté branky.
 
2
Marek Kulič se chtěl ukázat hned brankou. Štěpán mu hlavou přistrčil míč, ovšem Kuličovu střelu vytáhl Zlámal na roh, ze kterého nebylo nic.