konec FK Dukla Praha – FC Slovan Liberec
3:0
(1:0)
Komentuje: Tereza Švandová, Jan Švanda
 
89
Žlutou kartu obdržel střídající Engelmann.
 
87
Domácí naposledy vystřídali. Odešel Berger, přišel Engelmann.
 
86
Dukla právě vstřelila branku!
Pražané definitivně potvrdili tříbodový zisk, když povedenou akci zakončil střelou do poloodkryté brány ZBYNĚK POSPĚCH.
 
86
Liberec naposledy vystřídal. Místo Rabušice vběhl na trávník Coufal.
 
84
Liberec podruhé vystřídal. Delarge uvolnil místo na trávníku Danielovi.
 
78
Božič se hned po svém příchodu na trávník zapsal do statistik, když po faulu na Blažka obdržel žlutou kartu.
 
78
Dukla podruhé vystřídala. Místo Malého vběhl na hřiště Božič.
 
75
Dukla právě vstřelila branku!
Domácí zvýšili náskok po standardní situaci. Malý načechral míč po rohovém kopu do šestnáctky, kde hlavičkoval neobsazený JAN VOREL a na jeho pokus k pravé tyči brankář Bičík nedosáhl.
 
73
Další rychlý brejk Slovanu. Akci rozjel Hadaščok, posunul míč k hranici šestnáctky Blažkovi, ten ho prostrčil doprava na Rabušice, který ale v dobré šanci přestřelil bránu.
 
71
První obrovská příležitost Severočechů! Po rychlé akci centroval Hadaščok do pokutového území, kde zblízka zakončoval Delarge. Brankář Rada ale reflexivním zákrokem zachránil svůj tým od inkasované branky.
 
70
Liberec poprvé vystřídal. Z trávníku odešel Souza, posílit ofenzivu přišel útočník Hadaščok.
 
65
Krásná akce Dukly! Malý přihrál do pokutového území Pospěchovi, ten si všiml na hranici šestnáctky Bergra, který pronikl mezi obránci soupeře jako nůž máslem. Vyběhnuvšího brankáře Bičíka ale nepřekonal.
 
64
Domácí poprvé vystřídali. Hřiště opustil Přeučil, kterého nahradil Pázler.
 
58
Dukla byla blízko druhé brance. Po rychlém protiútoku naservíroval Pospěch krásně míč Přeučilovi, který sám před bránou přeloboval libereckého brankáře. Míč ale skončil vedle levé tyče.
 
54
Romera centroval do šestnáctky, hostující obrana neodvrátila míč mimo pokutové území. K němu se nakonec dostal Berger, který bez přípravy vypálil levačkou nad bránu.
 
51
Pronikajícho Malého poslal nedovoleně k zemi Fleišman a obdržel žlutou kartu.
 
47
Dukla málem zvýšila vedení. Krásný centr Malého z přímého volného kopu doplachtil do pokutového území, kde se rybičkou natahoval po míči Přeučil, chybělo mu jen pár centimetrů, aby míč zasáhl.
 
36
Obrovskou příležitost na zvýšení náskoku měl Malý, který po přesné přihrávce zakončoval v pokutovém území, bránu ale trestuhodně přestřelil.
 
34
Dukla právě vstřelila branku!
Domácí jdou do vedení. Po centru z pravé strany a následné hlavičce Přeučila se odražený míč dostal v brankovém území k osamocenému ZBYŇKU POSPĚCHOVI, který tvrdou ranou rozvlnil síť.
 
24
Bosančič zastavil nedovoleně unikajího Borka a za svůj zákrok uviděl žlutou kartu.
 
15
První dobrá příležitost Dukly. Po zpětné přihrávce se ke střele v pokutovém území dostal Pospěch, na poslední chvíli byl ale zablokován.