konec FK Dukla Praha – FC Vysočina Jihlava
2:2
(1:1)
Komentuje: Tereza Švandová, Jan Švanda
 
90+2
Hosté mohli zmrazit fanoušky Dukly. Kosak ale velkou šanci neproměnil, Duklu zachránil bravurním zákrokem gólman Rada.
 
90+1
Dukla prahne po vítězství. Po centru Bergra na zadní tyč se nakonec k míči dostal Přeučil. Ještě stihl téměř z brankové čáry vystřelit, situaci ale nakonec vyřešili hosté razantním odkopem do zámezí.
 
90
Po faulu na Gedeona obdržel žlutou kartu Karlík.
 
89
Hosté provedli druhou změnu v sestavě. Odešel Masopust, přišel Kosak.
 
87
Také Dukla sáhla ke střídání a posiluje ofenzivu, když španělského zadáka Romeru nahradí na poslední minuty Marek.
 
87
Hosté poprvé vystřídali. Místo Mešanoviče si zahraje Sedláček.
 
81
Míč po přímém volném kopu Malého skončil v síti, radost domácích fanoušků ale byla předčasná. Rozhodčí viděl faul jednoho z Pražanů.
 
74
Dukla podruhé vystřídala. Z trávníku odešel Borek, vběhl na něj Přeučil.
 
67
Dukla právě vstřelila branku!
ZBYNĚK POSPĚCH z penalty srovnává stav. Jeho střelu k pravé tyči sice dokázal Blažek vyrazit, míč se ovšem vrátil k útočníkovi Dukly, který se už napodruhé nemýlil.
 
66
Obert uviděl za faul na Pázlera žlutou kartu.
 
66
Dukla bude zahrávat pokutový kop poté, co Obert fauloval v pokutovém území Pázlera. Vysočina měla ve druhém poločase navrch, přesto teď mohou domácí srovnat.
 
62
Dukla poprvé vystřídala. Místo Podrazkého vběhl na trávník Pázler.
 
61
Další velká šance hostů. Josl odcentroval z levé strany do pokutového území, Vaculíkova střela ale minula pravou tyč Radovy brány.
 
47
Jihlava právě vstřelila branku!
Vysočina otáčí stav. Rohový kop zahráli hosté nakrátko, následně přišel z pravé strany centr do šestnáctky, kde hlavičkoval osamocený IGOR OBERT nechytatelně k pravé tyči Radovy brány.
 
39
Dukla byla blízko branky! Odražený míč napálil kousek za šestnáctkou levačkou Podrazký do tyče. Balon se pak pokoušel nasměrovat do sítě ještě Berger, ale chyběla mu přesnost.
 
35
Berger mohl poslat Pražany opět do vedení. Po centru z levé strany střílel v šestnáctce k levé tyči Blažkovy brány, míč ale skončil vedle.
 
31
Po nádherné přihrávce za obranu se řítil téměř sám na bránu Pospěch, v tísni ještě stihl zakončit, jeho tvrdou přízemní střelu ale vyrazil Blažek. Útočník Dukly se ještě dostal k odraženému míči, předložil ho Bergrovi, ten se ale k zakončení už nedostal.
 
29
Za ostrý zákrok obdržel žlutou kartu domácí záložník Malý.
 
26
Jihlava právě vstřelila branku!
Vysočina srovnává skóre po standardní situaci. Na nadýchaný přímý volný kop v podání Vaculíka si v šestnáctce naskočil KAROL KARLÍK a hlavou usměrnil míč na zadní tyč.
 
23
Jihlava si vytvořila první velkou šanci. Masopust krásně pronikl s míčem až před pokutové území Dukly, přičemž se stačil elegantně vyhnout dvěma protihráčům, kteří se ho snažili o míč obrat. Poté našel Vaculíka, jehož pokus byl na poslední chvíli domácími obránci zblokován.
 
16
Dukla právě vstřelila branku!
Pražané jdou do vedení, když po centru Romery z pravé strany překonal Blažka levačkou z voleje TOMÁŠ BERGER.